Blog

Amazon Prime Day 2017 breekt alle records

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 14/7/2017

14
jul

Tijdens de populaire Amazon Prime Day 2017 is het de Amerikaanse webwinkelgigant Amazon gelukt om 60% meer omzet te realiseren, en dat alleen door de aankopen van Amazon Prime leden. De resultaten vlogen de al indrukwekkende records van Black Friday en Cyber Monday 2016 ruim voorbij. Men spreekt dan ook van de 'biggest day ever in Amazon history'.

Amazon Prime Day 2017

Tijdens Amazon Prime Day kunnen alleen leden exclusief profiteren van zeer scherpe aanbiedingen en stuntdeals. De Amazon Prime Day duurde dit jaar 30 uur in plaats van 24 uur. Een enkele dag was simpelweg niet genoeg om alle honderduizenden deals aan Amazon Prime leden aan te bieden. Nooit eerder meldden zoveel mensen zich aan voor een Amazon Prime membership op 11 juli 2017 dan op elke andere dag in de geschiedenis van Amazon. Meer dan 10 miljoen Prime leden, verspreid over 13 landen, deden een aankoop tijdens Prime Day. Dat is 50% meer dan tijdens de Prime Day van vorig jaar. Volgens een persbericht van Amazon ging het om de 'biggest day ever in Amazon history'.

Amazon Echo

Het meest populaire product van Amazon Prime Day 2017 was de Echo Dot, een kleine variant op de Echo die samenwerkt met de Alexa spraakassistent. Het product werd 7 x meer verkocht dan tijdens Amazon Prime Day 2016. Dit ligt waarschijnlijk aan de hoge korting van 50% die Amazon dit jaar op de Echo Dot gaf, in plaats van 28% korting vorig jaar.

Geplaatst op 14 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jos Brink (1942 - 2007)Nederlandse tv-grootheidJos Brink
  • Glennis Grace (40)Nederlandse zangeresGlennis Grace
  • Paula Abdul (56)Amerikaanse choreografe en zangeresPaula Abdul
  Verleden vandaag
  • Start Nederlandse Wikipedia (2001)Het allereerste artikel wordt op deze dag geplaatst op de Nederlandse Wikipedia. De Engelse pioniers waren 5 maanden eerder.Start Nederlandse Wikipedia
  • 1e Garfield strip (1978)Deze dag wordt beschouwd als Garfields verjaardag, op deze dag wordt dat ook altijd gevierd in zijn stripverhalen.1e Garfield strip
  Spreuk van de dag

  Geen spreuk is ook leuk.

  Website van de dag
  CentralPoint.nl screenshot
  CentralPoint.nlEen online shop waarin je alles kunt kopen omtrent computers. CentralPoint heeft ook een dagaanbieding!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven