Blog

Bijzondere aardappels scoor je op Aardappeltje.nl

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 9/2/2018

9
feb

Of ze nu in gekookte, gebakken of gefrituurde variant op tafel staan; Nederlanders houden van aardappels! We eten jaarlijks meer dan 80 kilo piepers per persoon waarbij ook steeds vaker speciale aardappelrassen zitten. De toenemende vraag naar bijzondere aardappels inspireerde The Potato Company uit Emmeloord tot het openen van een eigen webshop; Aardappeltje.nl.

Bijzondere aardappels

Nederland is wereldwijd koploper op het gebied van aardappelproductie, met de 'Potato Capital of the World' Emmeloord als het stralende middelpunt. We zijn niet alleen goed in het produceren van piepers; opeten kunnen we ook! Naast de doorsnee aardappel die bij veel Nederlanders meerdere keren per week op het menu staat, is er steeds meer vraag naar speciale aardappels. The Potato Company (TPC) uit Emmeloord heeft nu de webshop Aardappeltje.nl geopend waar je als consument terecht kan voor bijzondere rassen met namen als Bergerac, Miss Blush, Siena of Toronto. De Bergerac is bijvoorbeeld een paars truffelaardappeltje vol gezonde anti-oxidanten.

Webshop vol piepers

TPC kreeg geregeld vragen van consumenten over speciale, moeilijk verkrijgbare aardappelrassen. De webwinkel Aardappeltje.nl bedient nu iedereen die een keer een andere aardappel op hun bord wil hebben. "De webshop biedt diverse unieke eigen rassen die allemaal bepaalde resistenties hebben.", aldus Rinske Keuning van Aardappeltje.nl. De doelgroep van de webshop bestaat naast consumenten uit horecaondernemers en koks die bijzondere aardappelgerechten in hun restaurants willen serveren. Wanneer je zelf bijzondere aardappels wil kweken kun je ook terecht bij de webshop. Je kan er namelijk pootaardappels kopen, die je met behulp van een speciale kweekzak kan telen in je tuin of op je balkon!

Aardappels uit de Noordoostpolder

De logistiek en distributie van de aardappels wordt georganiseerd vanuit het pand van TPC in de Noordoostpolder. "Hiervoor gebruiken we onze eigen verpakkingen, waarin de kwaliteit behouden blijft", aldus Keuning. Bestellingen worden 2 keer per week verzonden. Het is daarnaast ook mogelijk om bestellingen op elk moment af te halen bij de speciale Potatomatic automaat die naast het pand in Emmeloord staat.

Geplaatst op 9 februari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Al Capone (1899 - 1947)Beruchte Amerikaanse gangsterAl Capone
  • Paul Young (63)Britse zangerPaul Young
  • Jim Carey (57)Amerikaanse acteurJim Carey
  Verleden vandaag
  • Popeye voor het eerst in krant (1929)De beroemde zeeman Popeye verschijnt voor het eerst als bijfiguur in een strip in de New York Journal.Popeye voor het eerst in krant
  • Recordverkoop cd Marco Borsato (1997)De CD 'De Waarheid' van Marco Borsato bereikt een recordverkoop. Het album wordt uiteindelijk 6 keer platina.Recordverkoop cd Marco Borsato
  Spreuk van de dag

  Niemand is perfect, maar sommigen laten het te duidelijk merken.

  Website van de dag
  UitzendingGemist.nl screenshot
  UitzendingGemist.nlOp deze website kun je TV-programma's terug kijken die zijn uitgezonden op Nederland 1, 2 of 3.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven