Blog

Eerste Singles Day Bol.com drukste zaterdag van 2017

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 13/11/2017

13
nov

Bol.com was afgelopen weekend een van de grootste webshops die meedeed aan Singles Day. De webshop laat weten dat Singles Day een groot succes was; Bol.com beleefde op zaterdag 11 november haar drukste zaterdag van 2017. Binnen 24 uur werden er tienduizenden producten verkocht. Singles Day is overgewaaid uit China als dé feestdag voor vrijgezellen. De dag is echter ook een perfect excuus om jezelf eens te verwennen, vrijgezel of niet!

Singles Day bij Bol.com

Afgelopen zaterdag was het Singles Day, de feestdag voor jezelf! Bol.com was een van de grootste partijen uit Nederland die inhaakte op de oorspronkelijk Chinese 'feestdag'. Dit bleek een gouden zet, want de webshop beleefde haar drukste zaterdag van het jaar tot nu toe! Binnen 24 uur werden er tienduizenden producten verkocht, waarbij het vooral ging om verwencadeautjes. Het meest verkochte product tijdens Singles Day was bijvoorbeeld parfum, gevolgd door andere producten voor persoonlijke verzorging zoals make-up. Er staan nog een aantal belangrijke dagen voor Bol.com op de planning. Zo verwacht de webshop tijdens Black Friday nog meer drukte dan tijdens Singles Day en wordt er bij Bol.com ook altijd grootst ingekocht voor Sinterklaas en Kerstmis.

Singles Day in China

Het uit China overgewaade Singles Day is de dag waarop je viert dat je vrijgezel bent! Singles Day is uitgegroeid tot een feestdag waarop iedereen zichzelf eens flink mag belonen zonder daar een speciale reden voor te moeten hebben, of je nu vrijgezel bent of niet. In China is de dag ontzettend populair. Volgens The Guardian werd er tijdens Singles Day voor meer dan 21 miljard euro uitgegeven! E-commerce gigant Alibaba, die Singles Day uitgebreid promoot, zag haar omzet tijdens Singles Day met 40% stijgen ten opzichte van 2016. Binnen 2 minuten na de aftrap van Singles Day was er al voor 1 miljard uitgegeven op websites als AliExpress en TaoBao. Met deze waanzinnige resultaten is Singles Day in China populairder dan Black Friday en Cyber Monday bij elkaar.

Geplaatst op 13 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Ernst Hirsch Ballin (68)Politicus en rechtsgeleerde. Was minister van Justitie en Binnenlandse Zaken.Ernst Hirsch Ballin
  • Nero (1837 - 1868)Romeins keizer in de eerste eeuw na Christus en de bekendste Nero.Nero
  • Piet Paulusma (62)Nederlandse weerman, bekend om zijn Friestalige afsluiting 'Oant moarn'.Piet Paulusma
  Verleden vandaag
  • Sluiting kerncentrale Tsjernobyl (2000)Men komt definitief tot het besluit om de kerncentrale bij Tsjernobyl te sluiten. In 1986 vond daar een verschrikkelijk ongeluk plaats.Sluiting kerncentrale Tsjernobyl
  • Toren van Pisa heropend (2001)Na een restauratie van 11 jaar wordt de toren van Pisa heropend voor publiek. Voorheen was de toren zo scheef dat het gevaarlijk was.Toren van Pisa heropend
  Spreuk van de dag

  Als je in de put zit, moet je vooral niet verder graven.

  Website van de dag
  Kwantum.nl screenshot
  Kwantum.nlUitgebreid aanbod woonartikelen tegen verrassend voordelige prijzen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven