Blog

HotelSpecials opent kantoor in Berlijn

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 10/2/2017

10
feb

De website HotelSpecials.nl opent binnenkort een nieuw kantoor in de Duitse hoofdstad Berlijn. 15% van de omzet van HotelSpecials komt momenteel al via Duitse klanten. Met het nieuwe kantoor verwacht de reiswebsite in 2017 nog eens 50% extra omzet uit de Duitse markt te halen. Door beter te schakelen met lokale hotels kan HotelSpecials meer scherpe deals bieden.

Beter schakelen

HotelSpecials.nl breidt uit met een kantoor in Duitsland. Met een Duitse tak wil de reiswebsite uit Haarlem beter schakelen met lokale hotelpartners. Op die manier kunnen er meer en scherpere deals worden aangeboden aan bezoekers, wat uiteindelijk tot meer boekingen moet leiden. HotelSpecials haalt momenteel al 15% van haar omzet uit de Duitse markt, en verwacht met het nieuwe kantoor in Berlijn een groei van 50% aan boekingen te kunnen realiseren. "Op dit moment wordt ruim 15% procent van onze omzet gegenereerd via het Duitse label", aldus Remco Hofstede van HotelSpecials. "Op de planning staat om het komende jaar 700 nieuwe hotels in Duitstalig gebied aan te sluiten. In 2016 is het aantal boekingen in Duitsland met 50% gegroeid en de verwachting is dezelfde groei voor 2017.”

HotelSpecials.nl

HotelSpecials.nl werd in 2002 opgericht door Nick Stals. Samen met mede-directeur Remco Hofstede wist Stals HotelSpecials uit te breiden tot een uitgebreid platform met hoteldeals. Op de website vind je scherpe hotelovernachtigen in binnen- en buitenland. Zo kun je via HotelSpecials al zeer goedkoop overnachten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen. Via zusje Bungalowspecials.nl scoor je heel eenvoudig een verblijf in een huisje of bungalow.

Geplaatst op 10 februari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Alexander Pechtold (52)Nederlandse politicus. Werd in 2011 partijleider van de D66.Alexander Pechtold
  • Frans Limburg (54)Nederlands zanger, acteur en stemartiest. Zijn stem is te horen in diverse tekenfilms.Frans Limburg
  • Paul van Dyk (46)Duitse DJ en producer. Zijn muziek wordt vaak gelabeld als progressive trance.Paul van Dyk
  Verleden vandaag
  • Talpa wordt Tien (2006)De zender van John de Mol verandert van Talpa naar Tien. Op 17 augustus 2007 word de zender weer opgeheven.Talpa wordt Tien
  • Geboortedag stier Herman (1990)De eerste genetisch gemodificeerde stier komt ter wereld. Herman moest een ontstekingsremmend eiwit produceren.Geboortedag stier Herman
  Spreuk van de dag

  Een protocol is een staf om mee te gaan; geen stok om mee te slaan.

  Website van de dag
  Lg.nl screenshot
  Lg.nlInformatie over alle producten van LG. Met afbeeldingen, kenmerken en specificaties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven