Blog

MenAtWork geeft advies met schoenen-size advisor

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 3/1/2017

3
jan

Fashionstore MenAtWork gaat online klanten helpen om voor schoenen de juiste maat te vinden met behulp van een 3D-voetscanner. Met behulp van de 3Daboutme app voor iOS en Android wordt een 3D-scan van je voet gekoppeld met de schoenencollectie van MenAtWork. Zo kan de webshop je van uitstekend advies voorzien over welke maat jij nodig hebt voor het paar schoenen van je keuze.

Je eigen Foot ID

Wanneer je binnenkort op MenAtWork.nl een nieuw paar schoenen wil bestellen, kun je worden voorzien van vakkandig advies over welke schoenmaat je moet kiezen. MenAtWork gaat haar klanten namelijk helpen met een 3D schoenen-size advisor. Met behulp van de 3Daboutme app voor iOS en Android kun je een persoonlijke Foot-ID aanmaken. Dit ID wordt samengesteld met behulp van 3 foto's van je voeten en extra meetgegevens.

Koppeling met assortiment

Wanneer jouw unieke Foot-ID is aangemaakt kan deze worden gekoppeld aan de schoenencollectie van MenAtWork. Je krijgt vervolgens bij elk paar te zien welke schoenmaat je moet kiezen wanneer je de schoenen wil aanschaffen. Je kan nu dus online de juiste maat schoenen kopen zonder ze eerst te passen! Naar eigen zeggen voorkomt MenAtWork hiermee onnodig transport (denk aan retouren bij een verkeerde maat), waardoor de fashionketen bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Primeur Omoda

Het is niet de eerste keer dat een webshop gebruik maakt van 3Daboutme om de schoenmaat van klanten in kaart te brengen. Online schoenenwinkel Omoda introduceerde de voetscanner in september 2016 voor het eerst en heeft de dienst inmiddels in haar eigen app geïntegreerd. MenAtWork wil dit op de lange termijn ook doen, maar blijft de dienst voorlopig aanbieden via de los te downloaden 3Daboutme app.

Geplaatst op 3 januari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nelson Mandela (1918 - 2013)Oppositieleider en eerste zwarte president van Zuid-AfrikaNelson Mandela
  • Paul Verhoeven (80)Nederlandse filmregisseurPaul Verhoeven
  • M.I.A. (41)Sri-Lankaans-Britse zangeres, singer-songwriterM.I.A.
  Verleden vandaag
  • Hittegolf tergt Vierdaagse (2006)Door een hittegolf wordt de Nijmeegse Vierdaagse voor het eerst in de geschiedenis vroegtijdig afgelast.Hittegolf tergt Vierdaagse
  • Oprichting Intel Corporation (1968)Het bedrijf Intel wordt opgericht, bekend van de microprocessoren die in bijna elke PC worden gebruikt.Oprichting Intel Corporation
  Spreuk van de dag

  Zelfs een kapot horloge staat twee keer per dag goed.

  Website van de dag
  Nachtjeweg.nl screenshot
  Nachtjeweg.nlEven lekker een nachtje weg? Vind voordelig een leuk hotel op deze website!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven