Blog

MenAtWork geeft advies met schoenen-size advisor

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 3/1/2017

3
jan

Fashionstore MenAtWork gaat online klanten helpen om voor schoenen de juiste maat te vinden met behulp van een 3D-voetscanner. Met behulp van de 3Daboutme app voor iOS en Android wordt een 3D-scan van je voet gekoppeld met de schoenencollectie van MenAtWork. Zo kan de webshop je van uitstekend advies voorzien over welke maat jij nodig hebt voor het paar schoenen van je keuze.

Je eigen Foot ID

Wanneer je binnenkort op MenAtWork.nl een nieuw paar schoenen wil bestellen, kun je worden voorzien van vakkandig advies over welke schoenmaat je moet kiezen. MenAtWork gaat haar klanten namelijk helpen met een 3D schoenen-size advisor. Met behulp van de 3Daboutme app voor iOS en Android kun je een persoonlijke Foot-ID aanmaken. Dit ID wordt samengesteld met behulp van 3 foto's van je voeten en extra meetgegevens.

Koppeling met assortiment

Wanneer jouw unieke Foot-ID is aangemaakt kan deze worden gekoppeld aan de schoenencollectie van MenAtWork. Je krijgt vervolgens bij elk paar te zien welke schoenmaat je moet kiezen wanneer je de schoenen wil aanschaffen. Je kan nu dus online de juiste maat schoenen kopen zonder ze eerst te passen! Naar eigen zeggen voorkomt MenAtWork hiermee onnodig transport (denk aan retouren bij een verkeerde maat), waardoor de fashionketen bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Primeur Omoda

Het is niet de eerste keer dat een webshop gebruik maakt van 3Daboutme om de schoenmaat van klanten in kaart te brengen. Online schoenenwinkel Omoda introduceerde de voetscanner in september 2016 voor het eerst en heeft de dienst inmiddels in haar eigen app geïntegreerd. MenAtWork wil dit op de lange termijn ook doen, maar blijft de dienst voorlopig aanbieden via de los te downloaden 3Daboutme app.

Geplaatst op 3 januari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Wubbo Ockels (1946 - 2014)Nederlands eerste astronautWubbo Ockels
    • Lady Gaga (38)Amerikaanse zangeresLady Gaga
    • David 'chip' Reese (1951 - 2007)Amerikaanse pokerproDavid 'chip' Reese
    Verleden vandaag
    • Eerste uitzending Radio Donna (1992)Radio Donna start haar eerste uitzending live vanuit Brussel.Eerste uitzending Radio Donna
    • Beatles treden niet meer op (1969)Ringo Starr kondigt aan dat de Beatles niet meer in het openbaar zullen optreden.Beatles treden niet meer op
    Spreuk van de dag

    Liefde zit in een klein hoekje. Jammer dat de aarde rond is.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven