Blog

Nieuwe look voor ClickToBuy

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 23/10/2015

23
okt

Dagaanbieder ClickToBuy heeft deze week een nieuwe look gegeven aan haar website. ClickToBuy 3.0 is de vernieuwde website van de dagaanbieder die haar bezoekers elke dag trakteert op een aantrekkelijke aanbieding. De nieuwe vormgeving van de website is strakker vergeleken met het vorige design, maar spreekt haar bezoekers nog net zo veel aan.

Vernieuwd

De nieuwe website van ClickToBuy werd afgelopen woensdag gelanceerd en heeft een hele andere uitstraling dan het vorige design. De vernieuwde website is de 3e versie van de website. De vormgeving ziet er moderner uit. Door het gebruik van 3 kleuren, wit, blauw en groen is het een opvallend ontwerp die een duidelijker overzicht biedt voor haar bezoekers. Het bekende mannetje van de website heeft ook een make-over gekregen. Hij heeft geen stoere zonnebril meer, maar is nog wel net zo leuk!

Dagaanbieder

ClickToBuy is een dagaanbieder die sinds 2011 haar bezoekers iedere dag op een aantrekkelijke aanbieding trakteert. Het aanbod op de website is zeer uitgebreid en iedere dag word je weer opnieuw verrast met een interessante aanbieding! Dagelijks om 0:00 uur verschijnt er een nieuw product op de website en dit artikel is beschikbaar tot aan het einde van die zelfde dag of zolang de voorraad strekt. Na deze 24 uur kan je het artikel niet meer voor de actieprijs bemachtigen. De voorraad is vaak beperkt, dus je moet er voor zorgen dat je er snel bij bent. Is de deal van vandaag niet wat je zoekt? Geen zorgen, morgen staat er weer een nieuwe aanbieding voor je klaar!

Geplaatst op 23 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Willem Dafoe (64)Amerikaanse acteurWillem Dafoe
  • Dirk Kuijt (39)Nederlandse voetballerDirk Kuijt
  • Kate Ryan (39)Belgische zangeresKate Ryan
  Verleden vandaag
  • Laatste wedstrijd Bergkamp (2006)Dennis Bergkamp speelt zijn laatste wedstrijd als professioneel voetballer tijdens de afscheidswedstrijd Arsenal - Ajax.Laatste wedstrijd Bergkamp
  • Aanslagen Oslo en Utoya (2011)In Noorwegen worden 2 aanslagen gepleegd; 1 in de hoofdstad Oslo en 1 op een jongerenkamp van op het eiland Utoya.Aanslagen Oslo en Utoya
  Spreuk van de dag

  Met alcohol kan je alles bewaren, behalve geheimen.

  Website van de dag
  Kook-cadeau.nl screenshot
  Kook-cadeau.nlAlles op het gebied van koken; meer dan 10.000 producten online!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven