Blog

Online omzet Expert meer dan verdubbeld

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 2/7/2016

2
jul

Waar veel elektronica-retailers kampen met tegenvallende resultaten, draait concullega Expert boven verwachting. Het bedrijf realiseerde een groei waarin haar online omzet meer dan verdubbelde.

Moeilijke tijden

Elektronicaketens beleven momenteel moeilijke tijden. Zo viel de afgelopen tijd het doek voor Bas Groep (o.a. Dixons), Paradigit en zeer recentelijk ook voor Scheer en Foppen.

Franchise

In vergelijking met andere retailketens voert Expert een unieke manier van verkoop middels haar winkels en webshop. Alle 140 franchisenemers bedienen ieder hun eigen rayon. Verkopen die binnenkomen via de webshop worden toegewezen aan de dichtstbijzijnde winkel.

Online resultaten

Zonder vermelding van bedragen liet Expert weten via een persverklaring dat haar inzet op online gebied vorig jaar zijn vruchten heeft afgeworpen. De omzet voor alle Expertwinkels via Expert.nl is meer dan verdubbeld, het online assortiment verviervoudigd en het aantal unieke bezoekers is met 40 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder.

E-commerce

In 2015 zijn alle ICT-systemen, bijbehorende werkwijzen en verantwoordelijkheden op de schop gegaan om de transitie naar een goed e-commercebeleid te kunnen maken. Hiermee heeft Expert een basis gelegd voor een toekomstbestendig systeem en een gezond bestaan.

Geplaatst op 2 juli 2016

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lleyton Hewitt (39)Australische tennisserLleyton Hewitt
  • Joe Lieberman (78)Amerikaans politus en voormalig rechterhand van Bill ClintonJoe Lieberman
  • Susan Smit (46)Nederlandse schrijfsterSusan Smit
  Verleden vandaag
  • 1e nylon tandenborstel (1938)De eerste tandenborstel gemaakt van nylon wordt op de markt gebracht door de Amerikaanse firma DuPont.1e nylon tandenborstel
  • Hoogste prijs voor een varken (1979)De hoogste prijs voor een varken ooit wordt vandaag betaald. Er werd in Texas 42.500 dollar neergeteld.Hoogste prijs voor een varken
  Spreuk van de dag

  Als ik het even niet meer weet, doe ik altijd een stapje vooruit.

  Website van de dag
  Facebook.com screenshot
  Facebook.com's Werelds grootste sociaal netwerk wat jou met vrienden en bekenden in contact brengt!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven