Blog

Op=Op Voordeelshop neemt aantal winkels Marskramer over

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 28/2/2018

28
feb

Op=Op Voordeelshop neemt meerdere vestigingen van Marskramer over. De eerste Marskramer winkel is afgelopen week omgebouwd en als Op=Op Voordeelshop geopend in Doetinchem. De komende weken gaat de voordeelketen druk aan de slag met het ombouwen van de andere winkels. Het is nog niet bekend hoeveel Marskramer vestigingen er exact worden overgenomen, maar het lijkt om minimaal 12 winkels te gaan.

Overname winkels

Nadat Blokker Holding vorig jaar besloot haar Marskramer-formule nog enkel als franchise voort te zetten en 100 winkels te sluiten, was er volop interesse om de panden van de winkel over te nemen. Ten minste 12 van deze winkels worden omgebouwd tot Op=Op Voordeelshop. Deze winkel specialiseert zich in het aanbieden van duizenden drogisterij- en verzorgingsartikelen van A-merken. Doordat het bedrijf grote partijen inkoopt over de hele wereld, kunnen de verpakkingen in sommige gevallen verschillen. De inhoud is echter precies hetzelfde! Door slim in te kopen kopen, profiteer jij van de voordeligste prijzen. Er zijn in Nederland inmiddels 129 Op=Op Voordeelshops. De discounter wil in de toekomst graag uitbreiden naar 350 filialen. Ook op de Antillen kom je Op=Op tegen. In 2017 werd o.a. een winkel op Aruba en Curacao geopend.

Marskramer

Blokker Holding kondigde in mei 2017 aan het zusterbedrijf Marskramer voort te zetten als franchiseformule. Als gevolg van dit besluit worden 100 Marskramer winkels gesloten. Tegelijkertijd liet Blokker Holding weten haar ketens Intertoys, Maxi Toys, Big Bazar en Leen Bakker in de etalage te zetten, waarvan enkele inmiddels zijn verkocht. Door zich volledig te richten op één winkelformule verwacht Blokker het hoofd boven water te kunnen houden in de zeer concurrerende retailmarkt. De eerste Marskramer-vestiging werd in de jaren '40 in Rotterdam-Kralingen geopend. Het was een winkeltje vol potten en pannen, waar toentertijd veel vraag naar was. Het uitgebreid van Marskramer werd later uitgebreid met allerlei huishoudelijke artikelen, schoonmaakmiddelen, kookgerei en nog veel meer.

Op=Op Voordeelshop

De eerste Op=Op Voordeelshop openede haar deuren in 1997 te Klazienaveen. De winkel vol goedkope drogisterij-items, huishoudproducten en gezondheidsartikelen van A-merken bleek al snel een doorslaand succes en er ontstond interesse om meerdere winkels te openen. In 1999 koos het bedrijf ervoor om het merk 'Op=Op Voordeelshop' te franchisen. Er werden in de jaren daarna 20 nieuwe winkels geopend, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De discounter wilde haar succes ook delen met online shoppers. Daarom werd in 2016 een webwinkel gelanceerd. In 2017 vierde Op=Op Voordeelshop haar 20-jarig jubileum. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 900 medewerkers.

Geplaatst op 28 februari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Johnny Hoes (1917 - 2011)Nederlandse zangerJohnny Hoes
    • John Kraaijkamp sr. (1925 - 2011)Nederlandse acteur en komiekJohn Kraaijkamp sr.
    • Ruby Wax (71)Amerikaanse com?dienne en presentatriceRuby Wax
    Verleden vandaag
    • Laatste keer Pipo de Clown (1980)Pipo de Clown is na 577 afleveringen voor het laatst te zien op de Nederlandse televisie.Laatste keer Pipo de Clown
    • AZ kampioen (2009)De Alkmaarse voetbalclub AZ wordt voor de 2e keer in de geschiedenis landskampioen.AZ kampioen
    Spreuk van de dag

    Wie buiten de boot valt, kan maar beter leren zwemmen.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven