Blog

4 oktober Dierendag

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 30/9/2022

30
sep

4 oktober is ieder jaar de dag om je huisdier(en) extra in het zonnetje te zetten. Heb jij je inkopen al gedaan?

Dierendag

De datum van Dierendag wordt gevierd op de feestdag van Sint Franciscus van Assisi (4 oktober). Deze heilige bekommerde zich om het lot van armen en zwervers, maar ook van planten en dieren. In mei 1927 schreef Ilse Winter uit Tsjechië een brief aan Margaret Ford in Londen, waarin ze voorstelde om één dag per jaar extra aan de dieren te denken. Ford was voorzitter van de wereldvereniging van de Dierenbescherming. Zij vond het een prachtig idee en de dames kwamen overeen dat de feestdag, waarop de Katholieke Kerk Franciscus herdenkt, een goede datum voor zo'n dierendag zou zijn. Tijdens een internationaal congres van verenigingen voor de bescherming van dieren in mei 1929 in Wenen werd 4 oktober uitgeroepen tot Werelddierendag.

Geen idee wat je moet kopen voor je huisdier? Bezoek onderstaande webshops om jouw favoriete cadeau te vinden:

Pets Place

Speciaal voor Dierendag geeft Pet's Place haar Premium leden tot 4 oktober 20% extra korting op ruim 20.000 artikelen.

Bezoek website: www.petsplace.nl

DierenwinkelXL

DierenwinkelXL is de webshop voor uw huisdier. De online winkel biedt een assortiment aan van ruim 6.000 producten van de beste kwaliteit, een goede service en snelle levering. De webshop wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Verzending is gratis vanaf 39 euro.

Bezoek website: www.dierenwinkelxl.nl

Petsonline

Petsonline is gericht op het aanbieden van verrassende en inspirerende accessoires voor dieren, met focus op honden en katten. Veel dierenspeciaalzaken op internet hebben een enorm breed assortiment met o.a. voeding en verzorgingsproducten. Petsonline kiest hierin een andere benadering en focus vooral op de originele accessoires zoals hondenmanden, hondenbakken, voerbakken, halsbanden, riemen en alle andere zaken waarmee je je dier lekker kunt verwennen.

Bezoek website: www.petsonline.nl

Dierspecialist

Naast de bekende A-merken heeft Dierspecialist ook haar eigen huismerk met kwalitatief hoogwaardige producten voor een aantrekkelijke prijs. In 2014, 2015 en 2016 is Dierspecialist uitgeroepen tot Dierenspeciaalzaak van het jaar! Met 80 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland zit er vast wel één bij u in de buurt.

Bezoek website: www.dierspecialist.nl

Geplaatst op 30 september 2022

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Willem-Alexander der Nederlanden (57)Koning van NederlandWillem-Alexander der Nederlanden
    • Tineke de Nooij (83)Nederlandse radio- en televisiepresentatrice.Tineke de Nooij
    • Vincent Bijlo (59)Nederlandse cabaretier en schrijver. Bijlo is sinds zijn geboorte blind.Vincent Bijlo
    Verleden vandaag
    • Manneke Pis teruggevonden (1978)Het Brusselse standbeeldje Manneke Pis wordt teruggevonden, nadat deze gestolen was.Manneke Pis teruggevonden
    • Begin bouw Freedom Tower (2006)Men begint met de bouw van de Freedom Tower op de plaats waar ooit het World Trade Center stond.Begin bouw Freedom Tower
    Spreuk van de dag

    Als je je ex nog steeds mist, moet je beter leren richten.

    Website van de dag
    Hema.nl screenshot
    Hema.nlBekend Nederlands warenhuis met een erg breed assortiment op het gebied van huishouden, kantoorartikelen en kleding.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven