Blog

Overzicht

Superbox: heel veel boodschappen voor weinig!

Door: Evelien | Categorie: Subscription services

Is besparen ook jouw lievelingswoord? Het leven is al duur genoeg door alle rekeningen en belastingen en daarom besparen we het liefst zoveel mogelijk. Wanneer je graag wil besparen op je boodschappen ben je bij Superbox aan het juiste adres. Een Superbox zit vol met producten waar jij en je gezin van zullen genieten en wordt snel en gratis thuisbezorgd.

Lees verder »

21
okt

Geplaatst op: 21/10/2017

Delen via:

Winnaars winactie 10 jaar JouwAanbieding bekend!

Door: Evelien | Categorie: JouwAanbieding

Wat een feest was het de afgelopen 10 dagen op de redactie van JouwAanbieding! Om ons 10-jarig bestaan te vieren organiseerden we een winactie en trakteerden we 10 dagen lang op exclusieve kortingscodes! De felicitaties van partners, adverteerders én trouwe bezoekers stroomden binnen. Nu de feestperiode eindigt is het ook tijd om de winnaars van de winactie aan te kondigen. Wie wint een inklapbare camera drone of kaartjes voor de Efteling? En wie gaat er vandoor met die dikke Philips 4K LED TV als hoofdprijs? Lees snel verder!

Lees verder »

20
okt

Geplaatst op: 20/10/2017

Delen via:

24 uur met.. de redactie van JouwAanbieding!

Door: Evelien | Categorie: JouwAanbieding

De afgelopen dagen hebben we je iedere dag verteld over alle ins- en outs van dagaanbiedingen en de hoogtepunten van 10 jaar JouwAanbieding. Ben je ondertussen nieuwsgierig naar hoe het er dagelijks op onze redactie aan toe gaat? In dit blogbericht geven we je graag 24 uur lang een kijkje achter de schermen.

Lees verder »

19
okt

Geplaatst op: 19/10/2017

Delen via:

De toekomst van dagaanbiedingen

Door: Evelien | Categorie: Dagaanbiedingen

Als bezoeker van JouwAanbieding houd je de dagelijkse aanbiedingen waarschijnlijk nauwlettend in de gaten. Doe je dit over 5 jaar nog steeds? Net als menig koopjesjager zijn ook wij benieuwd naar de toekomst van de dagaanbieding. Komt er nog meer aanbod en worden de prijzen nóg scherper? De redactie van JouwAanbieding heeft hier wel enkele ideeën over, aangezien zij als daily deal experts iedere dag met hun neus bovenop al het daily deal news zitten!

Lees verder »

18
okt

Geplaatst op: 18/10/2017

Delen via:

iBOOD en 1DayFly: dagaanbiedingen pioniers

Door: Evelien | Categorie: Dagaanbiedingen

JouwAanbieding bestaat 10 jaar, maar het fenomeen 'dagaanbieding' bestaat nóg langer! Nadat in 2004 de eerste dagaanbieding werd gepresenteerd op de Amerikaanse website Woot.com, haakten twee Nederlandse partijen al snel in op het succes van 24-uurs aanbiedingen op het internet. Deze twee pioniers zijn iBOOD.com en 1DayFly!

Lees verder »

17
okt

Geplaatst op: 17/10/2017

Delen via:

Waar moet een goede dagaanbieding shop aan voldoen?

Door: Evelien | Categorie: Dagaanbiedingen

Overweeg je zelf een dagshop te beginnen of ben je nieuwsgierig naar hoe JouwAanbieding nieuwe dagshops selecteert voor haar overzicht? In dit blogbericht vind je een aantal belangrijk punten waarvan onze redactie vindt dat deze zeer belangrijk zijn voor nieuwe én bestaande dagaanbiedingensites.

Lees verder »

16
okt

Geplaatst op: 16/10/2017

Delen via:

Blog je mee?

Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

Bericht insturen

Nieuws melden

Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

Nieuws melden

JouwAanbieding blog

JouwAanbieding blog

Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!

Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

Blog categorieën

Vandaag

Jarig vandaag
  • Shaggy (49)Amerikaans-Jamaicaans muzikantShaggy
  • Helmut Lotti (48)Vlaams zangerHelmut Lotti
  • Winston Bogarde (47)Nederlands voetballerWinston Bogarde
Verleden vandaag
  • Release Windows 7 (2009)Microsoft brengt haar nieuwe besturingssysteem op de markt: Windows 7. Windows 7 is de opvolger van Windows Vista.Release Windows 7
  • Dromen zijn bedrog op 1 (1994)Marco Borsato's ''Dromen zijn bedrog'' staat op nummer 1 in de Nederlandse top 40.Dromen zijn bedrog op 1
Spreuk van de dag

Wie geen grenzen kent, moet een hoge tol betalen.

Website van de dag
Buienradar.nl screenshot
Buienradar.nlDe vraag waar we altijd antwoord op willen; gaat het regenen of blijft het droog? Buienradar heeft het antwoord!Bezoek website

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven