Blog

Overzicht

Hunkemoller gekroond tot beste winkelketen van Europa

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

De verkiezing Retailer of the Year Europe 2017-2018 is gewonnen door Hunkemoller. De verkiezing, initiatief van Q&A, werd georganiseerd in 10 Europese landen. Ruim 1,5 miljoen mensen kozen Hunkemoller als beste winkelketen van Europa. De Retailer of the Year verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

Lees verder »

15
dec

Geplaatst op: 15/12/2017

Delen via:

HEMA breidt uit naar Oostenrijk

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Warenhuis HEMA breidt haar activiteiten verder uit naar Oostenrijk. In het voorjaar van 2018 worden de eerste 2 winkels van HEMA geopend in het centrum van Wenen. Het bedrijf bekijkt momenteel ook de mogelijkheden om uit te breiden naar andere grote steden in Oostenrijk. Volgens HEMA zijn de nieuwe winkels in Oostenrijk een logische stap na de succesvolle introductie van vestigingen in Keulen en Frankfurt.

Lees verder »

14
dec

Geplaatst op: 14/12/2017

Delen via:

Kerst aanbiedingen op JouwAanbieding!

Door: Evelien | Categorie: JouwAanbieding

Dankzij de sneeuwval van afgelopen dagen is de redactie van JouwAanbieding meteen in kerstsferen! Of het dit jaar een witte kerst wordt is nog te betwijfelen, maar gezellig wordt het in ieder geval. Geef jij met Kerstmis ook graag cadeaus aan je geliefden? JouwAanbieding heeft de leukste kerst aanbiedingen, acties en kortingscodes voor je verzameld in een handig overzicht. Zo scoor je voordelig én snel mooie cadeaus voor onder de kerstboom.

Lees verder »

12
dec

Geplaatst op: 12/12/2017

Delen via:

1 op de 4 Nederlanders doet kerstboodschappen online

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Uit onderzoek van Manhattan Associates blijkt dat 1 op de 4 Nederlanders in de aanloop naar Kerst online inkopen doet. Het gaat hierbij niet om cadeautjes voor onder de kerstboom, maar om etenswaren, drank en andere boodschappen voor het kerstdiner. De inkopen worden vooral gedaan door mensen die normaalgesproken ook al online boodschappen doen en die de fysieke winkels in de periode voor Kerst bewust vermijden.

Lees verder »

11
dec

Geplaatst op: 11/12/2017

Delen via:

Duurzamere verzending Coolblue pakketjes dankzij nieuwe inpakmachine

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Dankzij een nieuwe inpakmachine kan Coolblue vanuit haar magazijn in Tilburg op een duurzame manier pakketten verzenden. De inpakmachine kan per dag 20.000 pakketten verwerken en de dozen op de hoogte van de producten vouwen. Zo is er tot 90% minder opvulmateriaal nodig en zijn er minder vrachtwagens nodig om hetzelfde aantal pakketten te versturen. Beter voor het milieu dus!

Lees verder »

8
dec

Geplaatst op: 8/12/2017

Delen via:

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

Door: Evelien | Categorie: Tech

De winnaars van de Drone Awards 2017 zijn vandaag bekend gemaakt. Roy Visser uit Huizen wint een Drone Award in de categorie ‘Luchtfotografie’ en Pieter Bos uit Apeldoorn ontving de meeste stemmen in de categorie ‘Racing’. De DJI Mavic Pro werd door het Nederlandse publiek gekroond tot Drone van het Jaar 2017.

Lees verder »

6
dec

Geplaatst op: 6/12/2017

Delen via:

Blog je mee?

Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

Bericht insturen

Nieuws melden

Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

Nieuws melden

JouwAanbieding blog

JouwAanbieding blog

Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!

Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

Blog categorieën

Vandaag

Jarig vandaag
  • Toon Hermans (1916 - 2000)Cabaretier, zanger, kunstschilder en dichter. Wordt hij gerekend tot 'de Grote Drie'.Toon Hermans
  • Ronald Giphart (52)Auteur, werd bekend met boeken als 'Ik ook van jou' en 'Phileine zegt sorry'.Ronald Giphart
  • Kasper van Kooten (46)Nederlandse acteur, cabaretier en muzikant. Vooral bekend van tv-series.Kasper van Kooten
Verleden vandaag
  • 1e aflevering The Simpsons (1989)De eerste aflevering van de Amerikaanse animatieserie The Simpsons wordt getoond. Het is de langstlopende animatieserie aller tijden.1e aflevering The Simpsons
  • Brand Utrecht CS (1938)Het Centraal Station van Utrecht, dat pas 2 jaar staat, brandt grotendeels uit.Brand Utrecht CS
Spreuk van de dag

Ik ben niet raar, ik ben uniek.

Website van de dag
Mtv.nl screenshot
Mtv.nlUp to date blijven met het laatste muzieknieuws. Ook kijk je hier naar alle MTV Reality Shows.Bezoek website

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven