Blog

Blog - overzicht

Genomineerden Shopping Awards XL 2018 bekend

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

De genomineerden voor de Shopping Awards XL en Shopping Awards vakprijzen zijn vandaag bekend gemaakt. Onafhankelijk onderzoeksbureau SAMR bepaalt de winnaars van de Publieksprijzen door beoordelingen van klanten te combineren met aankoopbevindingen van een consumentenpanel. Een jury gaat de genomineerden voor de vakprijzen onder de loep gaat nemen om uiteindelijk tot meerdere winnaars te komen. Daarnaast voor dit jaar voor het een de 'Beste Winkel van Nederland' award uitgereikt.

Lees verder »

16
maa

Geplaatst op: 16/3/2018

Delen via:

Heerlijk brunchen met Pasen? Scoor de Allerhande Paasbox!

Door: Evelien | Categorie: Eten&Drinken

Op zondag 1 april is het Pasen! Vind jij het ook heerlijk om op Eerste of Tweede Paasdag uitgebreid te ontbijten of brunchen met familie of vrienden? Kijk dan eens naar de Allerhande Paasbox, een box voor verse en verrassende ingrediënten voor een complete Paasbrunch! Wanneer je de box nu bestelt, dan heb je jouw Paasbox op tijd én gratis in huis.

Lees verder »

14
maa

Geplaatst op: 14/3/2018

Delen via:

Visueel zoeken ASOS nu ook beschikbaar in Nederland en België

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

In augustus 2017 kondigde webshop ASOS.com een bijzondere zoekfunctie aan. De Britse webshop maakt het mogelijk om naar populaire fashion-items te zoeken met behulp van afbeeldingen en screenshots. Zo vind je binnen no-time die gave jeans of dat coole paar sneakers die je regelmatig op je favoriete Instagram-accounts voorbij ziet komen. Deze innovatieve manier van zoeken is nu ook beschikbaar voor bezoekers die ASOS.com vanuit Nederland en België bezoeken!

Lees verder »

12
maa

Geplaatst op: 12/3/2018

Delen via:

Winnaars Shopping Awards XS publieksprijzen bekend

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS 2018 zijn bekend! O.a. Datona.nl, Kabelshop.nl en Bebsy.nl vielen donderdagavond tijdens de uitreiking in de Westerunie in Amsterdam in de prijzen. De uitreiking van de publieksprijzen werd gepresenteerd door Dennis Weening. In totaal zijn 12 webwinkels bekroond met een Shopping Award. Ook werd een prijs voor Beste Starter uitgereikt.

Lees verder »

10
maa

Geplaatst op: 10/3/2018

Delen via:

Assortiment failliet Kijkshop geveild via BVA-Auctions

Door: Evelien | Categorie: Veilingen

Je kan de komende weken via veiligwebsite BVA-Auctions.com bieden op het assortiment van het in januari 2018 failliet verklaarde Kijkshop. Tot en met 15 maart kun je bieden op meer dan 900 kavels. Een kavel kan bestaat uit één of meerdere items. Op de website van BVA-Auctions kun je bieden op producten in categorieën als Keukenapparatuur, Persoolijke Verzorging, Televisie & Audio en Computers & Software.

Lees verder »

9
maa

Geplaatst op: 9/3/2018

Delen via:

JouwVeilingen.nl geeft iPhone X weg!

Door: Evelien | Categorie: Veilingen

Wil jij een iPhone X winnen? Zorg dat dan je zo snel mogelijk naar JouwVeilingen.nl gaat om een deelnemersticket te scoren én aanstaande woensdag 14 maart om 20.00 naar het YouTube-kanaal van de veilingwebsite gaat om de live-uitzending van de trekking te bekijken! Met behulp van een speciale machine wordt een willekeurig lot getrokken. De eigenaar van het lot wordt opgebeld en mag 1 van de 13 sleutels voor de kluis kiezen. Past de sleutel? Dan win jij de Apple iPhone X!

Lees verder »

7
maa

Geplaatst op: 7/3/2018

Delen via:

Blog je mee?

Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

Bericht insturen

Nieuws melden

Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

Nieuws melden

JouwAanbieding blog

JouwAanbieding blog

Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!

Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

Blog categorieën

Vandaag

Jarig vandaag
  • Marc Klein Essink (58)Nederlandse acteur en televisiepresentator.Marc Klein Essink
  • Rudolf Diesel (1858 - 1913)Duitse uitvinder van de verbrandingsmotorRudolf Diesel
  • Queen Latifah (48)Amerikaanse rapper en actriceQueen Latifah
Verleden vandaag
  • Mummie gevonden (1989)In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.Mummie gevonden
  • AFC Ajax wordt opgericht (1900)AFC Ajax, professionele voetbalclub uit Amsterdam, wordt opgerichtAFC Ajax wordt opgericht
Spreuk van de dag

Vraag niet hoe het kan... Geniet er gewoon van!

Website van de dag
PostNL.nl screenshot
PostNL.nlPakketje of post versturen? Op PostNL.nl vind je alles wat je moet weten of verstuur je direct een kaartje!Bezoek website

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven