Blog

Overzicht

Bol.com start binnenkort met e-books abonnement

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Webwinkel Bol.com lanceert volgens geruchten op korte termijn een abonnement waarmee je voor 9,95 euro per maand e-books kan lenen uit een online bibliotheek. Bol.com heeft de dienst ontwikkeld in samenwerking met e-readerfabrikant Kobo. Of je onbeperkt digitale boeken kan lenen en welke boeken er daadwerkelijk in de online bibliotheek beschikbaar zullen zijn, is nog niet bekend.

Lees verder »

19
jan

Geplaatst op: 19/1/2017

Delen via:

Alternate.nl zorgt voor een goede start van 2017!

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Webwinkel Alternate.nl zorgt er met haar Goede Start deals voor dat je 2017 gegarandeerd goed begint. Nu we alweer halverwege januari zijn en de meeste mensen hun goede voornemens laten vallen, geeft Alternate je dat extra steuntje in de rug!

Lees verder »

18
jan

Geplaatst op: 18/1/2017

Delen via:

Coolblue staakt verkoop telefoonabonnementen

Door: Evelien | Categorie: Webwinkels

Per 1 februari 2017 is het niet meer mogelijk om een nieuw telefoonabonnement via Coolblue.nl af te sluiten. Waar het voorheen nog mogelijk was om een nieuw toestel in combinatie met een abonnement via de webwinkel aan te schaffen, is dat vanaf volgende maand niet meer mogelijk. De nieuwe wetgeving die sinds 1 januari 2017 van kracht is, van toepassing op 'gratis' smartphones bij abonnementen, is hiervoor de reden.

Lees verder »

16
jan

Geplaatst op: 16/1/2017

Delen via:

Nieuwe Nintendo Switch vanaf 3 maart verkrijgbaar

Door: Evelien | Categorie: Tech

De nieuwe Nintendo Switch console is vanaf 3 maart wereldwijd verkrijgbaar. Dit maakte Nintendo vanochtend bekend in een livestream op haar website en YouTube-kanaal. De nieuwe spelcomputer kan onderweg als handheld gebruikt worden en thuis aan je TV worden gekoppeld. De adviesprijs van de Nintendo Switch ligt naar verwachting rond de 309 euro.

Lees verder »

13
jan

Geplaatst op: 13/1/2017

Delen via:

Hotels.com introduceert conciërge-dienst in app

Door: Evelien | Categorie: Reizen

Via Hotels.com kun je al heel eenvoudig wereldwijd een hotelverblijf boeken. Je reis wordt vanaf nu nóg een stukje aangenamer. De reisspecialist introduceert namelijk een conciërge service in haar iOS-app waarmee je heel gemakkelijk een taxi bestelt, bij een restaurant reserveert of een uitje plant. Voor de conciërge dienst gaat Hotels.com de samenwerking aan met o.a. Uber en Groupon.

Lees verder »

12
jan

Geplaatst op: 12/1/2017

Delen via:

Blendle introduceert Netflix voor journalistiek

Door: Twan | Categorie: Groepsaankopen

Naast Spotify voor muziek en Netflix voor video, introduceert Blendle nu een vergelijkbaar abonnementsmodel voor de leesgrage consument.

Lees verder »

11
jan

Geplaatst op: 11/1/2017

Delen via:

Blog je mee?

Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

Bericht insturen

Nieuws melden

Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

Nieuws melden

JouwAanbieding blog

JouwAanbieding blog

Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!

Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

Blog categorieën

Vandaag

Jarig vandaag
  • Henk Poort (61)Nederlandse operazanger en musicalsterHenk Poort
  • Agnes Kant (50)Nederlandse politicaAgnes Kant
  • Gary Barlow (46)Brits zanger en lid van boyband 'Take That'Gary Barlow
Verleden vandaag
  • Barack Obama geïnaugureerd (2009)Barack Obama wordt aangesteld als eerste Afro-Amerikaanse president van de Verenigde Staten.Barack Obama geïnaugureerd
  • Koning Willem II (1840)Willem II wordt aangesteld als koning der Nederlanden, groothertog van Luxemburg en hertog van Limburg.Koning Willem II
Spreuk van de dag

Als iedereen zich met zijn eigen zaken bemoeit, worden alle zaken behandeld.

Website van de dag
Partykostuums.nl screenshot
Partykostuums.nlFeestje in de aantocht? Scoor een prachtige outfit op deze website!Bezoek website

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven