Blog

iBOOD HUNT: 27 + 28 september 2022

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 27/9/2022

27
sep

Op dinsdag 27 en woensdag 28 september 2022 staat iBOOD.com weer volledig in teken van de grootste online koopjesjacht: iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

De iBOOD HUNT is een online koopjesjacht waarin aanbiedingen elkaar in razend tempo opvolgen. Waar je normaal bij iBOOD terecht kan voor 1 deal met een duur van 24 uur, duurt een deal tijdens de HUNT slechts enkele minuten of soms enkele seconden. Tijd om beslissen is er niet, maar voordeel des te meer!

De iBOOD HUNT start op dinsdag 27 september 2022 om 0:00 uur en duurt tot woensdagavond 23:59 uur. De koopjesjacht duurt in totaal 48 uur waarin honderden deals voorbij komen. Mis dit niet!

Gratis verzending

Met de kortingscode HUNT09 betaal je geen verzendkosten bij aankoop van 3 deals met een totaalbedrag vanaf 100 euro. Vergeet deze kortingscode niet in te vullen tijdens het afrekenen om de korting toe te passen!

Flash Sales

Naast de verschillende aanbiedingen die in de 'spotlights' staan, zijn er tijdens de HUNT meerdere aanbiedingen verkrijgbaar. Vergeet dus ook niet een kijkje te nemen bij de zogenaamde Flash Sales met gegroepeerde aanbiedingen.

iBOOD BOX

Ook is er deze HUNT weer de mogelijkheid om een gewilde iBOOD BOX te scoren. Een iBOOD BOX is een doos vol met onbekende producten die je tegen een fractie van de prijs kunt kopen. Niet nadenken, gewoon kopen!

Volg iBOOD HUNT via: www.ibood.com

Geplaatst op 27 september 2022

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sven Kramer (38)Nederlandse schaatserSven Kramer
  • Rolf Wouters (61)Nederlandse presentatorRolf Wouters
  • Michael Moore (70)Geengageerde schrijver/tv/filmmaker uit de Verenigde Staten.Michael Moore
  Verleden vandaag
  • PSV landskampioen (2005)PSV wordt voor de 18e keer landskampioen voetbal.PSV landskampioen
  • Wereldboekendag (2011)Op 23 april wordt in meer dan 100 landen de UNESCO Wereldboekendag gevierd.Wereldboekendag
  Spreuk van de dag

  Je hoeft niet snel te zijn, als je maar opschiet.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven