Blog

iBOOD HUNT: 24 + 25 mei 2022

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 24/5/2022

24
mei

Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei 2022 vindt er een nieuwe editie plaats van de iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

De iBOOD HUNT is een online koopjesjacht waarin aanbiedingen elkaar in razend tempo opvolgen. Waar je normaal bij iBOOD terecht kan voor 1 deal met een duur van 24 uur, duurt een deal tijdens de HUNT slechts enkele minuten of soms enkele seconden. Tijd om beslissen is er niet, maar voordeel des te meer!

24 + 25 mei

De iBOOD HUNT start op dinsdag 24 mei 2022 om 2022 - dit is dus in de nacht van maandag op dinsdag - en duurt tot woensdagavond 23:59 uur. In totaal is de online koopjesjacht dus 48 uur lang actief met in totaal meer dan 1.000 verschillende deals.

Flash Sales

Naast de verschillende aanbiedingen die in de 'spotlights' staan, zijn er tijdens de HUNT meerdere aanbiedingen beschikbaar. Vergeet dus ook niet een kijkje te nemen bij de zogenaamde Flash Sales met gegroepeerde aanbiedingen. Ook is er deze HUNT weer de mogelijkheid om een gewilde iBOOD BOX te scoren. Een iBOOD BOX is een doos vol met onbekende producten die je tegen een fractie van de prijs kunt kopen.

Bekijk iBOOD HUNT: www.ibood.com

Geplaatst op 24 mei 2022

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Brooke Shields (58)Amerikaanse actriceBrooke Shields
  • Ivo Niehe (77)Nederlandse televisiepresentatorIvo Niehe
  • Colin Farrell (47)Ierse acteurColin Farrell
  Verleden vandaag
  • Opening Sprookjesbos (1952)In pretpark de Efteling in Kaatsheuvel wordt het Sprookjesbos vandaag officieel geopend.Opening Sprookjesbos
  • Ontdekking Catacomben van Rome (1578)Per toeval worden de Catacomben van Rome gevonden, een groot tunnelstelsel onder en nabij de Italiaanse stad.Ontdekking Catacomben van Rome
  Spreuk van de dag

  Lachers houden van het leven, spotters houden van zichzelf.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven