Uitleg

Features

Geen antwoord op je vraag gevonden? Bekijk onze FAQ-pagina

Met behulp van crowdfunding kunnen startende ondernemers, uitvinders, goede doelen en zelf particulieren financiële hulp van de 'crowd' vragen. Voor deze partijen is crowdfunding een alternatieve manier van financiering waarmee binnen korte tijd een bepaald doel kan worden gehaald.

Crowdfunding websites bieden jou een unieke kans om te investeren in een nieuw product, een dienst of een goed doel. In ruil voor je investering krijg je toegang tot exclusieve producten en pre-orders of profiteer je van interessant rendement. Uiteraard is het project wat je steunt je eeuwig dankbaar!

Je kan via crowdfunding al met een heel klein bedrag je steun betuigen aan een project dat jij interessant vindt. Soms is een donatie van 1 euro al mogelijk! Dankzij het laagdrempelige karakter van crowdfunding websites is investeren nu voor iedereen weggelegd!

Crowdfunding wordt wereldwijd met de dag populairder. Kleine bedrijven zoeken tegenwoordig steeds vaker steun financiële steun van het publiek. De doelen van de verschillende projecten lopen zeer uiteen; soms is er slechts 250 euro nodig om een bepaald project te realiseren, in anderen gevallen gaat het om tientallen duizenden euro's!

Alle crowdfunding websites, 1 overzicht

JouwAanbieding toont een handig overzicht van crowdfunding websites. Via deze crowdfunding websites kun je diverse projecten uit binnen- en buitenland een financieel steuntje in de rug bieden. In ruil voor je steun profiteer je van exclusieve goodies, toegang tot pre-orders of hoge kortingen op de uiteindelijke adviesprijs van een product. Ook kan je investeren in bedrijven in ruil voor interessant rendement. Er worden dagelijks nieuwe projecten online die via crowdfunding op zoek gaan naar support van het publiek.

Bekijk alle crowdfunding websites

Informatie over crowdfunding websites

Wil jij graag meer weten over een bepaalde crowdfunding website? Bezoek dan de informatiepagina van de betreffende website via 'Shops' in het hoofdmenu. Op deze pagina vind je toelichtende informatie over betaalmogelijkheden en contactinformatie.

Verschillende kaderweergaves

JouwAanbieding biedt drie mogelijkheden om de crowdfunding websites te bekijken. Klik op de knop ‘Weergave’ bovenaan de pagina en kies vervolgens voor de grote-, compacte- of lijst kaderweergave. Elke weergave biedt zo zijn voordelen, afhankelijk van jouw eigen voorkeur!

Razendsnel zoeken

Op zoek naar een specifieke crowdfunding website? Maak dan gebruik van de zoekbalk bovenaan de pagina. Typ jouw zoekterm, bijvoorbeeld Kickstarter, Indiegogo of Crowdaboutnow en je krijgt een overzicht van alle websites die op jouw zoekopdracht van toepassing zijn.

Diverse categorieën

Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in crowdfunding websites uit bepaalde categorieën is het natuurlijk niet nodig alle websites in het overzicht door te spitten. Navigeer simpelweg via de menubalk naar de categorieën pagina en bekijk alle subscriptions per categorie, zoals Producten & Diensten of Goede Doelen.

Bekijk alle crowdfunding websites

JouwAanbieding.nl

Geen antwoord op je vraag gevonden? Bekijk onze FAQ-pagina

JouwAanbieding is hét overzicht van de Benelux voor alle dagaanbiedingen, lokale deals, kortingen, shoppingclub sales en vele andere acties. Dagelijks weten duizenden bezoekers JouwAanbieding te vinden in hun jacht naar online voordeel!

JouwAanbieding bekijk je overal, of je nu thuis bent, op je werk of onderweg. Deze website is speciaal ontworpen zodat je deze op al je devices goed kan bekijken, dus zowel op PC, laptop, smartphone, tablet of welk apparaat dan ook.

Achter de schermen is het team van JouwAanbieding.nl constant bezig met het aanpassen en controleren van alle aanbiedingen. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag is er een van onze werknemers aan het werk om jou van de beste deals te voorzien!

De aanbieders en webwinkels op JouwAanbieding worden uitgebreid beoordeeld op betrouwbaarheid en klantenservice en pas geplaatst na goedkeuring door onze redactie. Zo kun jij zorgeloos profiteren van alle aanbiedingen!

Een geweldige aanbieding kan je niet voor jezelf houden! Share de acties daarom eenvoudig via Facebook, Twitter, Pinterest of e-mail. Bij alle aanbiedingen, acties en sales op JouwAanbieding vind je de mogelijkheid om deze eenvoudig te delen.

Blijf op de hoogte van het laatste aanbiedingen-nieuws dankzij JouwAanbieding! Via het nieuwsoverzicht houden wij je regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelen op het gebied van dagaanbiedingen, kortingsacties, online shopping en meer!

Download de gratis app voor iPhone, Android en iPad

Bekijk een video met meer uitleg over JouwAanbieding

Dit vind je op JouwAanbieding.nl

Geen antwoord op je vraag gevonden? Bekijk onze FAQ-pagina

Bekijk alle dagaanbiedingen van het internet op JouwAanbieding! Dagaanbiedingen zijn willekeurige artikelen die door diverse webshops voor bodemprijzen worden aangeboden. De deals zijn slechts 24 uur geldig of zolang de voorraad strekt. | Bekijk uitleg »

Op zoek naar voordeel bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje bij de lokale deals en profiteer van hoge kortingen op uitstapjes, diners, welness arrangementen en meer! Een lokale deal gaat doorgaans pas door wanneer er genoeg kopers zijn. | Bekijk uitleg »

Het team van JouwAanbieding gaat dagelijks op zoek naar scherpe acties, kortingen en uitverkopen waar jij je voordeel mee kan doen tijdens het online shoppen. Je bespaart zo al gauw tientallen euro's bij je favoriete webwinkels! | Bekijk uitleg »

Shoppingclubs organiseren dagelijks exclusieve sales van bekende merken. Scoor de nieuwste fashion en lifestyle artikelen met hoge korting! De unieke verkopen zijn enkel beschikbaar voor leden van de betreffende shoppingclub. | Bekijk uitleg »

Dankzij veilingen kun jij besparen op o.a. entreetickets en vakanties. JouwAanbieding biedt een handig overzicht van alle veilingwebsites. Plaats een bod en wie weet kun jij binnenkort zeer voordelig gaan genieten van een unieke belevenis! | Bekijk uitleg »

Ervaar het gemak van subscription services! Ontvang automatisch je favoriete producten op jouw deurmat. JouwAanbieding biedt een handig overzicht van alle subscription services in Nederland. | Bekijk uitleg »

Wil jij graag meer weten over je favoriete webwinkel? Bekijk dan eens het webwinkeloverzicht. JouwAanbieding verzamelt handige informatie over populaire webshops, zoals o.a. betaal- en verzendmogelijkheden en webwinkel keurmerken. | Bekijk uitleg »

Op JouwAanbieding vind je alle bekende merken ter wereld in een handig overzicht. De merkendatabase biedt interessante feiten en is te bekijken op alfabet of categorie. De lijst wordt voortdurend uitgebreid met ontbrekende merken. | Bekijk uitleg »

Wat is crowdfunding?

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding is een alternatieve manier van financiering. In plaats van een lening aan te vragen zoeken bedrijven of particulieren voor hun projecten financiële steun van de 'crowd'. Iedereen die geïnteresseerd is kan al vanaf een klein bedrag een steuntje in de rug bieden. Een project gaat pas door wanneer een bepaald bedrag is bereikt. Wanneer deze grens niet wordt bereikt krijg je jouw inleg terug.

Top 5 crowdfunding

Crowdfunding sites

Crowdfunding sites

Via crowdfunding websites kun je projecten in verschillende categoriën steunen, waaronder Producten & Diensten, Kunst & Cultuur en Goede Doelen. In ruil voor je financiële support ontvang je exclusieve goodies, toegang tot pre-orders of interessant rendement voor je investering. Dagelijks worden op de diverse platforms nieuwe projecten gelanceerd.

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven