Sinterklaas aanbiedingen 2019

De leukste aanbiedingen, kortingen en cadeautips voor Sinterklaas

Kun jij niet wachten tot het weer Pakjesavond is? Houd deze pagina op JouwAanbieding goed in de gaten voor de beste en leukste Sinterklaas aanbiedingen en acties. Ieder jaar helpen webwinkels de Goedheiligman een handje mee met knallende aanbiedingen en kortingscodes. Want zeg nou zelf; welke (hulp) Sinterklaas houdt er niet van aanbiedingen!? Dit jaar valt Pakjesavond op donderdag 5 december 2019.

NOG
?
DAGEN
?
UUR
?
MINUTEN
?
SECONDEN
TOT PAKJESAVOND 2019

Is Sinterklaas al in het land?

De intocht van Sinterklaas is ieder jaar een moment naar uit te kijken, zowel voor jong als oud. Vanaf het moment dat Sinterklaas en zijn Pieten voet aan wal zetten is het feest! Vol verwachting klopt ons hart, is Sinterklaas al in het land?

Nee

Hier scoor je de leukste Sinterklaas aanbiedingen!

Sinterklaas cadeautips 2019

Pakjesavond valt in 2019 op donderdag 5 december. Houd deze pagina goed in de gaten voor alle Sinterklaas aanbiedingen, acties en cadeautips van je favoriete webwinkels! Niks missen? Schrijf je in voor de JouwAanbieding nieuwsbrief!

Inschrijven

Sinterklaas actie indienen

Heb of ken jij een webwinkel met een Sinterklaas aanbieding of actie die nog in dit overzicht ontbreekt? Stuur dan een tip naar de JouwAanbieding redactie! Na goedkeuring van de actie plaatsen we deze graag bij alle andere Sinterklaas aanbiedingen en acties op deze pagina. Ook cadeautips voor Pakjesavond zijn van harte welkom!

Actie indienen

Sinterklaas nieuwsberichten

29 november 2018

De alternatieve pakjesavond

De alternatieve pakjesavond

Sinterklaasavond is één van de gezelligste avonden van het jaar. Ook als de kinderen de sinterklaasgekte al zijn ontgroeid. De verjaardag van de Goedheiligman vier je net zo gezellig met vrienden en familie die niet meer dagelijks reikhalzend uitkijken naar het Sinterklaasjournaal. Een heerlijke avond met snoepgoed, cadeaus en…. spelletjes! Tie...

Lees verder »

1 december 2016

Last-minute Sinterklaas cadeaus shoppen!

Last-minute Sinterklaas cadeaus shoppen!

Aangezien Pakjesavond dit jaar op een maandag valt, is aankomend weekend je laatste kans om Sinterklaasinkopen te doen. Wanneer je als Hulpsinterklaas je cadeaus graag online scoort, kun je dat het beste vandaag of morgen doen. JouwAanbieding vertelt je graag bij welke webshops je nu nog kan bestellen zodat je de pakketjes voor zaterdag in huis heb...

Lees verder »

14 november 2016

De leukste gadgets voor in je schoen!

De leukste gadgets voor in je schoen!

Sinterklaas is weer in het land! Afgelopen zaterdag zetten de Sint en zijn Pieten voet aan wal in Maassluis. Vol verwachting telt jong en oud af tot 5 december. Diverse Nederlandse gadget webwinkels hebben de meest originele schoencadeautjes verzameld. Wat zet jij op je verlanglijst?

Lees verder »

14 november 2015

Sinterklaas koopt vaker cadeautjes online

Sinterklaas koopt vaker cadeautjes online

Online shoppen is voor Sinterklaas een steeds belangrijkere manier van inkopen doen. Hij heeft een duidelijker overzicht van alle verschillende producten en hij hoeft zelf niet meer met de cadeautjes te sjouwen, omdat ze thuis bezorgd worden. Cadeautjes kopen via de smartphone vindt Sinterklaas ook steeds makkelijker en dat gaat hij dan ook steed...

Lees verder »

5 december 2015

5 december: Pakjesavond!

5 december: Pakjesavond!

Makkers staakt uw wild geraas, het heerlijk avondje is gekomen. Op 5 december vieren de Nederlanders het Sinterklaasfeest en laten zich verwennen met coole cadeaus en suikergoede heerlijkheden. Sinterklaas, een goedheiligman uit Turkije, is de laatste tijd vaak met zijn pieten in het nieuws en niet alleen in het Sinterklaasjournaal. Reden tot (piet...

Lees verder »

Het Sinterklaasfeest en Pakjesavond

Op 5 december vieren we in Nederland het Sinterklaasfeest. Op Pakjesavond wordt jong en oud door de Sint verrast met leuke cadeaus en gedichten. Vanaf de intocht van Sinterklaas en de Pieten tot aan Pakjesavond leven veel kinderen in spanning. Ze wachten namelijk niet alleen vol verwachting tot Sinterklaas bij ze aan de deur komt, ze mogen tussendoor ook hun schoen zetten! In België wordt Sinterklaas trouwens een dag later op 6 december gevierd.

Het Sinterklaasfeest zoals we dat tegenwoordig vieren komt waarschijnlijk voort uit een prentenbroek van leraar Jan Schenkman uit 1850, maar de oorsprong van het kinderfeest gaat nog veel verder terug in de geschiedenis. Er wordt tegenwoordig veel gediscussieerd over Zwarte Pieten en de invulling van het Sinterklaasfeest. In sommige delen van het land wordt het uiterlijk van de Pieten daarom aangepast, terwijl men in andere regio's Sinterklaas blijft vieren in zijn traditionele vorm.

De intocht van Sinterklaas is ieder jaar een groot feest en wordt uitgezonden op de nationale televisie. Sinterklaas komt samen met zijn Pieten meestal aan met Pakjesboot 12, boordevol schoencadeautjes en pakjes voor Pakjesavond. De allereerste intocht van Sinterklaas vond plaats in het plaatsje Venray in 1888, toen nog op 6 december. Tegenwoordig vindt de intocht altijd plaats op de eerste zaterdag na Sint Maarten op 11 november.

Wanneer Sinterklaas in het land is mogen kinderen hun schoen zetten. 's Avonds worden schoenen bij de schoorsteen, verwarming of voordeur gezet, zodat Sinterklaas er 's nachts een cadeautje in kan doen. Je moet tijdens het zetten van je schoen een liedje zingen én iets lekkers achterlaten voor het paard van Sinterklaas, zoals een wortel of stro. Verlanglijstjes kunnen ook op deze manier aan Sinterklaas worden gegeven, alhoewel daar tegenwoordig ook handigere manieren voor zijn!

Sinterklaas is niet alleen een feest voor kinderen; ook voor volwassenen is het heerlijk avondje nog iedere jaar een moment om naar uit te kijken. Er zijn talloze manieren te bedenken waarop je Pakjesavond kan vieren. Zo worden er voor Sinterklaas door veel families en vriendengroepen lootjes getrokken en surprises gemaakt. Je kan ook om cadeaus dobbelen, wat vaak tot hilarische taferelen kan leiden wanneer er ook fopcadeaus in het spel zijn!

Het Sinterklaasgedicht is onmisbaar op 5 december! Uit naam van Sinterklaas en zijn rijmpiet kun je de leukste rijmsels verzinnen! Voor vele mensen is het verzinnen van een gedicht lastig. Er zijn online talloze rijmwoorden generators te vinden die je helpen met het maken van een onvergetelijke rijm. Deze websites draaien op de laatste dagen voor Pakjesavond overuren; er worden duizenden last-minute gedichten geschreven!

Onmisbare Sinterklaas websites

Dagaanbiedingen

Dagaanbiedingen

Op JouwAanbieding check je alle dagaanbiedingen van het internet! De diverse aanbieders kunnen zeer scherpe aanbiedingen presenteren dankzij het opkopen van voorraden en collecties. De daily deals zijn slechts 24 uur geldig en OP=OP!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Voor alle devices

Voor alle devices

JouwAanbieding past zich automatisch aan de afmetingen van je device aan. Bekijk je JouwAanbieding.nl dus op een groot computerscherm of juist op je mobiel: je krijgt automatisch de beste weergave gepresenteerd!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven