Missen we nog een aantal belangrijke veilingen? Klik hier om deze toe te voegen.

Iedere minuut nieuwe veilingen
Uitstapjes en reizen

VakantieVeilingen.nl

Op VakantieVeilingen.nl kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week. meedoen met een aantrekkelijke veiling. Bied mee op hotelkamers, sauna arrangementen, vakanties, dineren, concert tickets en meer. Altijd wat te doen!

Bekijk veilingen

Iedere minuut nieuwe veilingen
Hotelkamers

HotelkamerVeiling.nl

Wil jij er even tussenuit? Bied mee op Hotelkamerveiling.nl! HotelkamerVeiling.nl biedt het grootste aanbod veilingen met scherp geprijsde hotelkamers.

Bekijk veilingen

Iedere minuut nieuwe veilingen
Producten en belevenissen

Ticketveiling.nl

Van concerten tot wellness arrangementen en van pretparken tot musicals, je vindt 't op TicketVeiling.nl. Bieden kan al vanaf €1,-, dus wacht niet langer en bied mee. Eenmaal, andermaal, enjoy!

Bekijk veilingen

Iedere dag nieuwe veilingen
Veilingen

HelloSpecial.com

HelloSpecial.com is een interactieve en razendsnelle veilingsite. HelloSpecial heeft dagelijks nieuwe veilingen voor je klaar staan. De website veilt voornamelijk producten, zodat jij je favoriete items voor een zeer scherpe prijs op de kop kant tikken. Maak een account aan en start met bieden! Win jij de veiling? Je ontvangt jouw 'Special' binnen enkele dagen bij je thuis.

Bekijk veilingen

Dagelijks nieuwe veilingen
Voertuigen, inventaris en meer

Veilingdeurwaarder.nl

Veilingdeurwaarder.nl biedt een compleet overzicht en executoriale verkopen in Nederland. Een dergelijke verkoop vindt plaats wanneer een deurwaarder beslag heeft gelegd op roerende zaken, zoals auto's, inboedel, elektronica en meer! Volgens de wet dienen deze verkopen openbaar te worden aangekondigd, o.a. in dagbladen en in het gemeentehuis. Via Veilingdeurwaarder.nl heb je een handig online overzicht van alle executie verkopen in Nederland. Bieden is niet mogelijk via de website; hiervoor dien je zelf aanwezig te zijn bij de openbare veiling/verkoop.

Bekijk veilingen


Producten, uitjes, vakanties

SlaJeSlag.nl

SlaJeSlag.nl is een veilingplatform waar bezoekers de strijd aangaan om coole gadgets, gereedschap en woonitems te winnen. Gemiddeld worden meer dan 3.000 veilingen per dag aangeboden.

Bekijk veilingen

Dagelijks nieuwe veilingen
Consumenten artikelen

JouwVeilingen.nl

Op JouwVeilingen.nl vind je veilingen met een uiteenlopend aanbod van consumentenartikelen. JouwVeilingen.nl zorgt altijd voor een interessant en vernieuwend aanbod. Bied mee en scoor dat artikel voor die spotprijs!

Bekijk veilingen

Wekelijks nieuwe veilingen
Zakelijke goederen

TroostwijkAuctions.com

Sinds 1930 realiseert Troostwijk uitstekende resultaten door machines en goederen te verkopen aan een mondiaal publiek. Via TroostwijkAuctions.com organiseert Troostwijk ook doorlopend veilingen van machines en zakelijke goederen.

Bekijk veilingen

Wekelijks nieuwe veilingen
Zakelijke goederen

ProVeiling.nl

ProVeiling.nl is een online veilinghuis dat roerende zaken ter veiling aanbiedt. De goederen zijn veelal afkomstig uit faillissementen en/of beslagleggingen in opdracht van curatoren, banken en bedrijven.

Bekijk veilingen

Wekelijks nieuwe veilingen
Producten

Nedveiling.nl

Op Nedveiling.nl wordt altijd een divers aanbod van kavels aangeboden. Denk hierbij aan restpartijen, overtollige voorraad, inboedel, etc. aangeboden door o.a. partijhandelaren, banken en curatoren.

Bekijk veilingen

Wekelijks nieuwe veilingen
Zakelijke goederen

Onlineveilingmeester.nl

Onlineveilingmeester.nl is een veilingsite waarop goederen per opbod worden verkocht. De goederen zijn afkomstig uit bijv. faillissementen, reorganisaties, overtollige voorraden, beeindiging hobby, etc. Op bezichtigingsdagen kunnen de goederen op locatie bekeken worden.

Bekijk veilingen

Online veilingen

Online veilingen

Het internet herbergt diverse aantrekkelijke veilingsites waar jij online kunt bieden op vakanties, producten, zakelijke goederen en meer! Bespaar te bieden tijdens deze online veilingen. Plaats jij het hoogste bod? Dan ben jij de winnaar!

Uitleg Veilingen

Top 5 veilingen

Alle veilingsites

Alle veilingsites

Nieuw op JouwAanbieding: een overzicht van alle populaire online veilingen. In het overzicht met veilingsites vind je o.a.: VakantieVeilingen.nl, TicketVeiling.nl, Daan, HotelkamerVeiling.nl, BVA Auctions en JouwVeilingen.nl.

Veilingsites

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven