Aanbiedingen voor Valentijnsdag 2018

De leukste acties en aanbiedingen voor Valentijnsdag 2019

Op Valentijnsdag wordt wereldwijd de liefde gevierd! Wil jij dit jaar je geliefde verrassen met een romantisch en origineel cadeau? JouwAanbieding verzamelt de beste aanbiedingen en acties voor jouw Valentijn. Of je nu kiest voor een uitgebreid 3-gangen diner, weekendje weg of prachtig sieraad; met een attent cadeau scoor je gegarandeerd punten bij je partner of crush! Valentijnsdag wordt altijd gevierd op 14 februari, wat in 2019 valt op een donderdag.

NOG
?
DAGEN
?
UUR
?
MINUTEN
?
SECONDEN
Tot Valentijnsdag

Bij deze webshops scoor je originele Valentijnsdag aanbiedingen

De leukste aanbiedingen en acties voor Valentijnsdag 2019!

5-Pack Happy Socks Fruit

€ 49,95

€ 24,95(+ € 5,00)

5-Pack Happy Socks Fruit
  • Merk: Happy Socks
  • 5 verschillende sokken
  • Perfecte pasvorm
  • Maat 41 - 46

€ 49,95

€ 24,95(+ € 5,00)

Valentijnsdag actie indienen

Heb of ken jij een webwinkel met een bijzondere Valentijnsdag aanbieding of actie die nog in dit overzicht ontbreekt? Stuur dan een tip naar de JouwAanbieding redactie! Na goedkeuring van de actie plaatsen we deze graag bij alle andere Valentijnsdag aanbiedingen en acties op deze pagina.

Valentijnsdag nieuwsberichten

21 januari 2019

My Jewellery en Rumag introduceren Anti-Valentijn collectie

My Jewellery en Rumag introduceren Anti-Valentijn collectie

Vergeet al het zoetsappige gedoe rondom Valentijnsdag: vier liever de vriendschap! RUMAG, bekend van de sarcastische en grappige spreuken, heeft het niet zo op de dag van de liefde en komt in samenwerking met My Jewellery met een Anti-Valentijn collectie.

Lees verder »

14 januari 2019

10 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

10 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Wat is er leuker dan het vieren van de liefde? Valentijnsdag is, hoe zoetsappig ook, dé dag om je liefde te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Totaal geen inspiratie? We helpen je een eindje op weg met deze tips, variërend van geen tot veel vereiste moeite.

Lees verder »

14 februari 2016

Last-minute Valentijn tips

Last-minute Valentijn tips

O nee! Ben je Valentijnsdag vergeten? Of heb je geen tijd gehad om iets leuks te regelen of te kopen? Geen paniek, wij hebben voor jou de meest creatieve en snelle oplossingen bedacht en verzameld. Zo kun jij er vandaag nog een speciale dag van kan maken voor je geliefde.

Lees verder »

9 februari 2016

Prachtige Valentijnsboeketten van Euroflorist

Prachtige Valentijnsboeketten van Euroflorist

Over een paar dagen is het zo ver; de meest romantische dag van het jaar staat voor de deur. Op 14 februari viert men wereldwijd Valentijnsdag en zijn we extra lief voor onze dierbaren. Verras jij je lief met heerlijke bonbons, een weekendje weg of heb je eigenlijk nog geen idee? Euroflorist maakt het je makkelijk; deze website werkt samen met loka...

Lees verder »

1 februari 2016

Verras je Valentijn met Greetz

Verras je Valentijn met Greetz

Met Valentijnsdag zit iedereen op een roze wolk. Je geeft elkaar extra aandacht en gaat misschien iets leuks doen zoals naar de bioscoop, uit eten of iets heel anders. Deze verrassing wil je natuurlijk zo speciaal mogelijk maken. Greetz wil je hierbij helpen!

Lees verder »

14 februari 2015

14 februari: het verhaal van Valentijnsdag

14 februari: het verhaal van Valentijnsdag

Van offerfeest tot orgieën, van Valentinus tot Cupido. Op 14 februari wordt overal ter wereld Valentijnsdag gevierd. Voor de één complete commerciële onzin, voor de ander de mooiste dag van het jaar gevuld met kaartjes, cadeautjes en digitale zoenen.

Lees verder »

9 februari 2015

Anonieme Valentijnskaart kan écht niet meer

Anonieme Valentijnskaart kan écht niet meer

Ben jij van plan je crush op 14 februari een Valentijnskaart te sturen, maar doe je dit liever anoniem? Niet doen! Verzamel al je moed en zet je naam met grote letters op ene mooie Cupido-kaart. Uit onderzoek van Relatieplanet blijkt namelijk dat bijna 70% van de ontvangers van een Valentijnskaart liever een afzender op hun kaart zien staan.

Lees verder »

Wat is Valentijnsdag?

Waar de Heilige Valentijn en Valentijnsdag precies zijn oorsprong vindt is niet helemaal duidelijk. Er zijn in de geschiedenisboeken namelijk meerdere heiligen te vinden met de naam Sint-Valentijn. Sinds de jaren '90 vieren we Valentijnsdag zoals we dat nu kennen; met veel cadeautjes! Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika, waar ze 14 februari al eerder omtoverden tot de hedendaagdse dag van de liefde.

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden met elkaar de liefde vieren! Met extra aandacht voor elkaar en cadeautjes, bloemen of andere attenties kun je jouw partner op Valentijnsdag extra verrassen. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari, de dag die Paus Gelasius I al in 496 uitriep tot de Dag van de Heilige Valentijn.

Op 14 februari wordt dus overal ter wereld Valentijnsdag gevierd. Voor de één is Valentijnsdag complete commerciële onzin, maar voor een ander is de mooiste én meest romantisch dag van het jaar. Nuchtere Hollanders vinden het stiekem ook wel leuk om bijvoorbeeld een lief (anoniem) kaartje te sturen. Ieder jaar worden er ter gelegenheid van Valentijnsdag duizenden kaartjes en bloemen bezorgd!

Veel winkeliers en webwinkels doen enthousiast mee aan Valentijnsdag! De periode voor 14 februari is bij uitstek geschikt om cadeaus in te slaan voor je partner of geliefde. Je kan in ieder geval profiteren van talloze aanbiedingen! Wat dacht je van een bijzondere hotelovernachting, een romantisch diner bij kaarslicht in je favoriete restaurant, heerlijke parfums of een prachtige sieradenset?

Verras je Valentijn!

Verras je Valentijn!

JouwAanbieding verzamelt voor jou de leukste en meest originele Valentijnsdag acties en aanbiedingen. Op deze pagina vind je een unieke verzameling van acties en tips voor jouw Valentijn! Valentijnsdag is de perfecte dag om je geliefde te verrassen. Pak je kans en maak dit jaar van Valentijnsdag een onvergetelijk moment!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Romantische deals

Romantische deals

Veel reiswebsites stunten in de periode voor 14 februari met hun prijzen. Een weekendje weg of hotelovernachting is dan ook een vaak geboekt cadeau voor Valentijnsdag. Wil jij je geliefde verrassen met een spontaan uitstapje met overnachting? Check het aanbod van HotelSpecials.nl, Weekendjeweg.nl of Hotels.com!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven