Blog

Verras je Valentijn met Greetz

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 1/2/2016

1
feb

Met Valentijnsdag zit iedereen op een roze wolk. Je geeft elkaar extra aandacht en gaat misschien iets leuks doen zoals naar de bioscoop, uit eten of iets heel anders. Deze verrassing wil je natuurlijk zo speciaal mogelijk maken. Greetz wil je hierbij helpen!

Ga jij je Valentijn dit jaar verrassen? Het is nog een hele opgave om iets leuks te organiseren zonder dat de ander het door heeft. Bestel daarom zo veel mogelijk online! Greetz heeft veel leuke middelen en cadeaus die zeer geschikt zijn voor een speciaal Valentijnsmoment. Veel producten van Greetz kan je personaliseren zodat je er echt iets unieks kan maken. Dit kan zelfs nog een dag voor Valentijn, want bij Greetz ontvang je een bestelling de volgende dag al in huis.

Verrassen

Om je Valentijn te verrassen moet je natuurlijk erg geheimzinnig doen en zo voorzichtig mogelijk alles voorbereiden. Als jezelf aan het knutselen gaat voor bijvoorbeeld een Valentijnskaart bestaat er een kans dat je geliefde al in de gaten krijgt dat je wat aan het plannen bent. Om dit niet te laten gebeuren is het belangrijk dat je de verrassing klein en intiem houdt. Zo hoef je niet veel voor te bereiden en creëer je toch een heel speciaal moment. Via Greetz kan je op veel manieren al een groot deel van je verassing voorbereiden. Denk hierbij aan een leuke kaart personaliseren of, als je eens gek wil doen, een liefdestekst drukken op een ballon. Heel veel producten van Greetz kunnen gepersonaliseerd worden waardoor een gewone kaart heel bijzonder wordt.

Bestellen

Ook is het erg verstandig om de middelen, die je voor je verassing nodig hebt, online bestelt. Een online bestelling kan je op je werk laten leveren waardoor je het makkelijker geheim kan houden. Greetz heeft voor jou al veel verwenpakketten en andere middelen/cadeaus die kunnen helpen bij je verrassing klaar staan. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke wijn die jullie samen kunnen drinken. Alles wat je bij Greetz bestelt wordt de volgende op het gewenste adres geleverd als je voor 22.00 uur bestelt. Last minute Valentijnsplannen? Greetz.nl helpt je uit de brand!

Geplaatst op 1 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • David Copperfield (65)Amerikaanse illusionist en goochelaarDavid Copperfield
  • Rob Kamphues (61)Nederlandse presentatorRob Kamphues
  • Jennifer Tilly (63)Amerikaans actrice en pokerspelerJennifer Tilly
  Verleden vandaag
  • 1e nationale Burendag (2006)Op initiatief van Douwe Egberts werd voor het eerst de Burendag in Nederland gevierd. Sinds 2008 werkt het Oranje Fonds ook mee.1e nationale Burendag
  • Uitzonderlijk huwelijk (1990)In New York vindt een heel speciaal huwelijk plaats. De 101-jarige Sam Ackerman trouwt met zijn 95-jarige geliefde, Eva.Uitzonderlijk huwelijk
  Spreuk van de dag

  Niets is blijvend, alleen de verandering.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven