Blog

Op zoek naar een voordelig kerstcadeau?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 15/12/2019

15
dec

Met nog 10 dagen op de kalender begint de tijd te dringen voor de aanschaf van je kerstcadeau's. Heb jij je kerstinkopen al gedaan?

kerstaanbiedingen

Shopping Time!

Na Sinterklaas is Kerstmis het feest van het jaar om jezelf en anderen goed te verwennen. Heb je alle kerstcadeau's al in huis? En heb je al een puike kerstoutfit geregeld?

kerst aanbiedingen

Kerstmis

Tijdens Kerstmis vieren we de geboorte van Jezus Christus. In Nederland bestaat het feest uit twee dagen: 25 en 26 december. In de meeste landen buiten Europa beslaat kerst enkel één dag. Zo vieren Amerikanen geen Tweede Kerstdag zoals wij deze hier wel kennen.

kerst-aanbiedingen

Kerst aanbiedingen

Net als voorgaande jaren heeft JouwAanbieding.nl weer een overzicht gemaakt met alle kerst-aanbiedingen en -acties.

Geplaatst op 15 december 2019

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nikki Cox (45)Amerikaanse actriceNikki Cox
  • B-Real (53)Amerikaanse rapperB-Real
  • Wentworth Milller (51)Amerikaanse acteurWentworth Milller
  Verleden vandaag
  • Van Gogh Museum geopend (1973)Op deze dag opende Koningin Juliana het Van Gogh Museum te Amsterdam. In 1999 is nadien nog een nieuwe vleugel geopend.Van Gogh Museum geopend
  • Race Parijs-Peking (1907)In Parijs beginnen 6 auto's van verschillende fabrikanten aan een race naar Peking in China.Race Parijs-Peking
  Spreuk van de dag

  Als je te ruim denkt past de gedachte niet meer.

  Website van de dag
  VTWonen.nl screenshot
  VTWonen.nlDoe inspiratie op voor de inrichting van je nieuwe woon-, slaap- of studeerkamer! Iedere dag nieuwe tips!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven