Blog

iBOOD HUNT: 22 en 23 februari 2023

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 22/2/2023

22
feb

Op woensdag 22 en donderdag 23 februari 2023 staat iBOOD weer in teken van de grootste online koopjesjacht: iBOOD HUNT.

iBOOD HUNT

In plaats van 1 deal per dag voert iBOOD het tempo tijdens de HUNT enorm op. De website toont elke paar minuten een nieuwe deal met de grootste korting. De deals wisselen dus razendsnel en nog meer dan ooit geldt: WEG=WEG en OP=OP!

Aanbiedingen

Tijdens de iBOOD HUNT komen bekende en nog nooit eerder vertoonde deals voorbij. HUNT deals zijn vaak nog goedkoper dan onze normale deals. Dus heb jij je favoriete aanbieding onlangs gemist? Grijp dan je kans tijdens de HUNT, dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

iBOOD BOX

Ook deze HUNT maak je kans om een iBOOD BOX te bemachtigen. De iBOOD BOX is een felbegeerd verrassingspakket: het absolute hoogtepunt van de HUNT. Je hebt geen idee welke producten in deze doos zitten, maar wat je wel weet is dat de waarde vele malen hoger is dan de prijs die jij ervoor betaalt!

Extra voordeel

Met de kortingscode DEALIVERY betaal je geen verzendkosten bij aankoop van minimaal 3 deals bij een minimale besteding vanaf 100 euro.

Volg de iBOOD HUNT via: www.ibood.com

Geplaatst op 22 februari 2023

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Peter Tuinman (77)Nederlandse acteurPeter Tuinman
  • Linda Perry (59)Zangeres van '4 Non Blondes'Linda Perry
  • Filip van België (64)Sinds 2013 koning van BelgieFilip van België
  Verleden vandaag
  • Veroordeling Volkert van der G. (2003)Volkert van der Graaf wordt veroordeeld voor de moord op Pim Fortuyn. Hij krijgt 18 jaar gevangenisstraf.Veroordeling Volkert van der G.
  • Aswolk teistert Europees vluchtverkeer (2010)Een aswolk, veroorzaakt door uitbarsting van een vulkaan in IJsland, teistert het Europese vluchtverkeer. 40 landen sluiten het luchtruim.Aswolk teistert Europees vluchtverkeer
  Spreuk van de dag

  Hij wond de klok op, maar het was niet wederzijds.

  Website van de dag
  iBOOD.com screenshot
  iBOOD.comHet grootste one-day deal platform in Europa. Dagelijks om 0.00 uur verschijnt er een superscherpe deal.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven