Vaderdag aanbiedingen

Alle acties en aanbiedingen van Vaderdag 2019

Is jouw vader ook de stoerste papa van de hele wereld? Dit is de kans om je vader, partner of opa in het zonnetje te zetten! Met een lekker verwenpakket, handig gereedschap, nieuwe sportbenodigdheden, gepersonaliseerd cadeau of gewoon een paar sokken bijvoorbeeld. Er is keuze genoeg! Talloze webshops stellen speciale Vaderdag-prijzen en giftsets samen. En jij profiteert daarvan! JouwAanbieding.nl zette de leukste aanbiedingen en beste kortingsacties voor je op een rij. In 2020 valt Vaderdag op 21 juni.

NOG
?
DAGEN
?
UUR
?
MINUTEN
?
SECONDEN
TOT VADERDAG 2019

Alle aangekondigde Vaderdag 2019 acties op een rij!

Vaderdag 2019 valt op 16 juni. Houd deze pagina goed in de gaten voor alle Vaderdag deals en aanbiedingen van je favoriete webwinkels! Niks missen? Schrijf je in voor de JouwAanbieding nieuwsbrief!

Inschrijven

Vaderdag actie indienen

Heb of ken jij een webwinkel met een Vaderdag actie die in dit overzicht ontbreekt? Stuur dan een tip naar de JouwAanbieding redactie! Na goedkeuring van de actie plaatsen we deze graag bij alle andere Vaderdag-aanbiedingen en acties op deze pagina.

Actie indienen
Meer webwinkels »

Deze webshops hebben Vaderdag deals

Vaderdag nieuwsberichten

1 juni 2015

JouwAanbieding verzamelt de beste Vaderdag cadeaus!

JouwAanbieding verzamelt de beste Vaderdag cadeaus!

Zondag 21 juni is het Vaderdag, dé dag waarop alle papa's in Nederland eens flink in de watten gelegd worden. Met een kleurplaat en zelfgemaakte asbak kom je helaas niet meer weg. Daarom heeft JouwAanbieding leuke Vaderdag cadeaus en originele Vaderdag cadeau ideeën in een overzicht verzameld om je papa dit jaar eens écht te verrassen. Van gave ...

Lees verder »

21 juni 2015

Vandaag vieren we Vaderdag!

Vandaag vieren we Vaderdag!

Op de derde zondag in juni vieren we in Nederland Vaderdag. Een dag om vaders, opa’s en liefhebbende echtgenoten eens goed te verwennen met allerhande cadeautjes of mee te nemen naar een leuke evenement. Vaderdag is aan het begin van de 20e eeuw ontstaan in Amerika en sinds 1937 viert ons land deze dag ook.

Lees verder »

Over Vaderdag

Herinner je het verhaal van Moederdag nog? Over het meisje Anna Jarvis die één grote wens had na het overlijden van haar zieke moeder? Dat de president van de Verenigde Staten haar verzoek inwilligde en begin 20e eeuw Moederdag tot een nationale feestdag uitriep? Nou, veel mensen denken dat ook Vaderdag zo is ontstaan. Dat is echter niet zo. Het verhaal gaat dat in 1909 Vaderdag werd geïntroduceerd door Sonora Smart Dodd uit Washington. Zij wilde de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader, een veteraan en weduwnaar, eren. Ze werd geinspireerd door het verhaal van Anna Jarvis, die Moederdag een jaar ervoor introduceerde. Het Congres voelde echter niets voor een Vaderdag, ondanks de steun van de president. Men bleef het onofficieel vieren en ook deze feestelijke dag waaide over naar Europa. In 1937 werd er voor het eerst Vaderdag in ons land gevierd. Pas in 1972 zorgde Richard Nixon ervoor dat Vaderdag een nationale feestdag werd in Amerika.

Een stropdas is één van de meest gegeven vaderdagcadeaus. Ook in het lijstje vinden we aftershave en allerhande gadgets. De gekleide astbak staat gek genoeg niet in het rijtje.

De laatste cijfers over nieuwe vaders dateren uit 2017: in dat jaar vierden ongeveer 78 duizend mannen hun eerste Vaderdag. Zij kregen in het jaar ervoor hun eerste kind, op een leeftijd van gemiddeld 32,6 jaar. In totaal zijn er ruim 4 miljoen vaders in Nederland. De afgelopen eeuw schommelde het jaarlijks aantal geboren baby's in Nederland tussen de 160 en 210 duizend.

Vaderdag wordt in ongeveer 50 landen in de wereld gevierd. Bijvoorbeeld in Rusland, waar ze het vieren met een optocht om de vaders in het leger te eren. In Thailand wordt de koning geëerd als ware het de vader van het volk en bij onze buren in Duitsland organiseren ze wandeltochten waarbij vooral drinken centraal staat. In Nederland vieren we Vaderdag op de derde zondag in juni, maar dat is niet overal zo. Zo wordt het ook gevierd in de maanden maart (o.a. Italië en Honduras), juni, juli (Dominicaanse Republiek), augustus (Taiwan), september (Oceanië), oktober (Luxemburg), november (Scandinavië) en december (Thailand).

Dagaanbiedingen

Dagaanbiedingen

Op JouwAanbieding check je alle dagaanbiedingen van het internet! De diverse aanbieders kunnen zeer scherpe aanbiedingen presenteren dankzij het opkopen van voorraden en collecties. De daily deals zijn slechts 24 uur geldig en OP=OP!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Voor alle devices

Voor alle devices

JouwAanbieding past zich automatisch aan de afmetingen van je device aan. Bekijk je JouwAanbieding.nl dus op een groot computerscherm of juist op je mobiel: je krijgt automatisch de beste weergave gepresenteerd!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven