10 jaar JouwAanbieding.nl

Wij waren jarig, jij maakte kans op vette prijzen!

Hoera, JouwAanbieding bestond in oktober 2017 10 jaar! wij vierden deze bijzondere mijlpaal graag met al onze bezoekers. Wanneer jij een leuke en originele felicitatie voor JouwAanbieding bedacht, maakte je kans op te gekke prijzen, waaronder een Philips 4K LED TV! Het enige wat je moest doen om kans te maken was jouw creatieve felicitatie delen op social media met de hashtag #jouwaanbieding. Op 20 oktober 2017 werden de gelukkige winnaars bekend gemaakt op deze pagina en onze social media kanalen. Op naar de volgende 10 jaar!

Bedankt voor alle felicitaties! De winnaars zijn bekend!

Van 10 oktober tot 20 oktober 2017 hebben we ontzettend veel leuke felicitaties voor het 10-jarig jubileum van JouwAanbieding mogen ontvangen. Allereerst willen we iedereen hiervoor graag bedanken! Uit alle inzendingen die op social media zijn gedeeld met #jouwaanbieding zijn drie winnaars gekozen. Gefeliciteerd Angelique, Rian en Marja, jullie mogen binnenkort jullie prijs in ontvangst nemen!

De prijswinnaars zijn:

  • 1
  • 2
  • 3

Wil jij een van deze prijzen winnen? Zo doe je mee:

Verzin een originele felicitatie voor JouwAanbieding! Maak een feestelijke video met je collega's óf een grappige foto met je vrienden om ons 10-jarig jubileum te vieren. Gedichtjes, liedjes en andere creatieve felicitaties zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Deel je felicitatie via Facebook, Twitter, Instagram of YouTube. Vergeet niet om de hashtag #jouwaanbieding in je post te gebruiken. Zonder de hashtag kunnen wij jouw felicitatie namelijk niet opmerken en maak je helaas geen kans op één van de drie prijzen.

De redactie van JouwAanbieding bekijkt alle felicitaties en beoordeelt deze op originaliteit én feestelijkheid. Wanneer jij één van de drie leukste felicitaties hebt verzonnen maak je kans op een Philips 4K LED TV, een Visuo inklapbare drone óf twee kaartjes voor de Winter Efteling.

Je hebt tot vrijdag 20 oktober 2017 de tijd om je felicitatie op social media te delen. Vergeet niet om de hashtag #jouwaanbieding te gebruiken! Op 20 oktober maakt JouwAanbieding die drie gelukkige prijswinnaars bekend op deze pagina en haar social media kanalen!

Felicitatie voorbeelden

Winactie voorwaarden

Wil jij meedoen met de winactie van JouwAanbieding? Leuk! Check voor meer informatie eerst even de actievoorwaarden. Hierin staan alle spelregels van de winactie uitgelegd!

Meer weten? Check de actievoorwaarden.

Felicitaties van onze partners

Ook onze partners vieren het jubileumsfeest met ons mee! Bekijk de video met verschillende felicitaties die we hebben ontvangen i.v.m. het 10-jarig bestaan van JouwAanbieding.

JouwAanbieding trakteert op extra voordeel!

Dinsdag 10 oktober 2017

Korting bij Voordeelvanger.nl

10% korting

Woensdag 11 oktober 2017

Korting bij Wilpe.com

10% korting

Donderdag 12 oktober 2017

Korting bij ElkeDagIetsLeuks.nl

10% korting

Vrijdag 13 oktober 2017

Korting bij Groupdeal.nl

10% korting

Zaterdag 14 oktober 2017

Korting bij Brandeal.nl

10% korting

Zondag 15 oktober 2017

Korting bij Euroknaller.nl

10% korting

Maandag 16 oktober 2017

Korting bij 1DayFly.com

10% korting

Dinsdag 17 oktober 2017

Korting bij DealDonkey.com

10% korting

Woensdag 18 oktober 2017

Korting bij MegaGadgets

10% korting

Donderdag 19 oktober 2017

Korting bij Droneshop.nl

10% korting

Winactie 10 jaar

Winactie 10 jaar

Om het 10-jarige jubileum van JouwAanbieding te vieren organiseren we een winactie! Feliciteer JouwAanbieding via social media en maak kans op een Philips 4K TV, inklapbare camera drone of 2 kaartjes voor de Efteling! Vergeet niet om #jouwaanbieding in je post te noemen om kans te maken op één van deze drie vette prijzen!

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Feestpakket

Feestpakket

Wil jij jouw felicitatie voor JouwAanbieding nog vrolijker maken? Bestel dan het GRATIS JouwAanbieding feestpakket. Hiermee haal je gegarandeerd een klein feestje in huis! Het pakket is slechts beperkt beschikbaar en bestellen kan zolang de voorraad strekt, OP=OP!

Bestel het feestpakket

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven