Blog

10 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 14/1/2019

14
jan

Wat is er leuker dan het vieren van de liefde? Valentijnsdag is, hoe zoetsappig ook, dé dag om je liefde te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Totaal geen inspiratie? We helpen je een eindje op weg met deze tips, variërend van geen tot veel vereiste moeite.

Ik hou van jou

Het is altijd fijn om een welgemeend 'Ik hou van jou' te horen. Al gaat het gesprek vaak: “Ik hou van je. Ik ook van jou schat”, en daar blijft het bij. Valentijn is bij uitstek het moment om elkaar te laten weten waaróm je zoveel van hem of haar houdt. Voor jezelf ook fijn om dat weer even helder te hebben.

Lovestory

Kun je niets uitgeven maar wil je toch jouw Valentijn verrassen met een origineel en persoonlijk boodschap? Verzamel dan al jullie foto’s & video’s en maak met behulp van een Slideshow-app een video van jullie love story. Je scoort pas echt punten als je dit filmpje ook post op al je social mediakanalen. 

Doe iets wat jij niet leuk vindt

Zit de één ’s avonds het liefste achter de computer te gamen en zit de ander met een wijntje een jankfilm te kijken? Gooi dan eens voor één avond je principes overboord en plof gezellig met een biertje naast je partner achter de computer of jank lekker mee met een wijntje op de bank. Zal absoluut een verrassend effect geven.

Uit dat joggingpak!

Ben jij het type dat elke avond in jogging- of huispak op de bank woont? Doe dan weer eens leuk en kleed je alsof jullie weer voor het eerst op date gaan. Kan je toch gewoon op de bank zitten maar het oogt voor hem of haar net even anders.


Netflix and chill

Toch liever je joggingpak aan? Netflix is hiervoor uitgevonden. Bestel wat lekkers te eten, open een fles wijn en plof neer op de bank om samen jullie favoriete serie te binge-watchen.

Valentijn countdown

Tel de 14 dagen tot Valentijnsdag af met kleine valentijn cadeau's. Geef iedere dag een klein valentijnscadeau zoals een app- of sms-gedicht, lekkere chocoladetelegram, een valentijnskaart of een roos.

Wees creatief

Vaak heerst het idee dat Valentijnsgeluk gelijk staat aan veel geld uitgeven. Maar geld uitgeven is niet zo moeilijk. Het heeft veel meer waarde als je partner het gevoel heeft dat je écht hebt nagedacht over wat je voor Valentijnsdag wil doen. Dat je met iets creatiefs en origineels komt waarmee je echt laat zien je partner te kennen. Wat wil je partner altijd nog eens doen? Ook al kost het niks, de energie die je erin hebt gestoken is veel waardevoller.

Doe eens wat anders

Ga naar een silent disco, discobowlen of glow in the dark midgetgolfen. Ga wijnproeven, doe een kookcursus of bezoek een comedy café. Lachen gegarandeerd.

Relaxdagje

Zijn jullie toe aan een relaxdagje, dan is een andere aanpak vereist. verwen hem of haar met een dagje sauna of waai lekker uit op het strand. Warm erna op in een leuke strandtent met choco of ga uit eten. Heerlijk quality time! Ook ontspannend: een avondje bioscoop, een musical, museum, de Botanische Tuinen of een cursus pottenbakken.

Maak een nostalgische trip naar het verleden

Van het heden naar het verleden; leer de geschiedenis van elkaar kennen door de plekken te bezoeken waar je partner sterke herinneringen aan heeft. Bezoek de basisschool waar je partner les heeft gehad, de sportvereniging waar gesport is of de plek waar je partner voor het eerst gekust heeft. Leer elkaar op Valentijnsdag op een andere manier kennen.

Een lief kaartje

En ach, een kaartje of cadeau blijft attent. gelukkig zijn er webshops genoeg die je hierbij (snel) kunnen helpen! Bekijk onder meer het aanbod valentijnscadeaus op Hallmark, YourSurprise en Greetz.nl.

Houd ook onze Valentijnspagina in de gaten voor leuke acties en (last minute) inspiratie.
 

Geplaatst op 14 januari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Marc Klein Essink (64)Nederlandse acteur en televisiepresentator.Marc Klein Essink
    • Rudolf Diesel (1858 - 1913)Duitse uitvinder van de verbrandingsmotorRudolf Diesel
    • Queen Latifah (54)Amerikaanse rapper en actriceQueen Latifah
    Verleden vandaag
    • Mummie gevonden (1989)In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.Mummie gevonden
    • AFC Ajax wordt opgericht (1900)AFC Ajax, professionele voetbalclub uit Amsterdam, wordt opgerichtAFC Ajax wordt opgericht
    Spreuk van de dag

    Vraag niet hoe het kan... Geniet er gewoon van!

    Website van de dag
    PostNL.nl screenshot
    PostNL.nlPakketje of post versturen? Op PostNL.nl vind je alles wat je moet weten of verstuur je direct een kaartje!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven