Blog

Last-minute Valentijn tips

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tips
Geplaatst op: 14/2/2016

14
feb

O nee! Ben je Valentijnsdag vergeten? Of heb je geen tijd gehad om iets leuks te regelen of te kopen? Geen paniek, wij hebben voor jou de meest creatieve en snelle oplossingen bedacht en verzameld. Zo kun jij er vandaag nog een speciale dag van kan maken voor je geliefde.

Vandaag is het Valentijnsdag. Op deze dag vieren we wereldwijd de liefde. Veel mensen vind het spannend om hun geliefde, of degene waar ze stiekem op verliefd zijn, te verrassen. Deze mensen maken uitgebreid plannen om hun geliefde te verassen met iets groots of iets kleins. Er zijn ook mensen die de liefde van hun leven al gevonden hebben, maar die vergeten op deze speciale dag iets leuks te regelen. Met een paar simpele tips kunnen ook deze mensen er nog een liefdevolle dag van maken.

Last-minute tips

Voor iedereen die de tijd niet heeft kunnen vinden om iets leuks te regelen of te kopen heeft JouwAanbieding onderstaande tips verzameld. Zo kun je er toch nog een bijzondere Valentijnsdag dag van maken zonder speciale aankopen te doen.

1. Creativiteit
Tijdens Valentijn gaat het niet om dure cadeaus of luxe uitjes naar een warm land. De kleine creatieve ideetjes worden ook altijd gewaard. Het laat zien dat je hebt nagedacht om van iets kleins iets speciaals te maken. Maak bijvoorbeeld zelf een Valentijnskaart en schrijf er een lief zelf bedacht gedichtje bij.

2. Outfit
Kleding is natuurlijk ook iets wat niet mag ontbreken bij een dag vol liefde. Zorg ervoor dat je er in de puntjes fantastisch uitziet. Wanneer je geliefde vraagt waarom je zo netjes en chique gekleed bent zeg je dat je dat speciaal van hem/haar hebt gedaan. Maak je outfit voor Valentijn helemaal af door iets roods of roze aan te doen.

3. Ontbijt of lunch
Maak voor je geliefde een ontbijt of lunch. Maak hierbij gebruik van hartjes patronen die jezelf in het ontbijt of lunch hebt verwerkt. Dit kan op verschillende manieren! Je kan bijvoorbeeld hartjes van papier maken of een broodje uitsnijden in een hartjes vorm. Als je het nog uitdagender wil maken kan je natuurlijk een eitje bakken in de vorm van een hart of de koffie er mee versieren.

4. Uitstapje
Hoe romantisch is een strandwandeling met mooi weer? Als het zonnetje lekker schijnt is het zeker een aanrader om met je geliefde de deur uit te gaan om te genieten. Je kan bijvoorbeeld ook een boswandeling maken als het strand te ver is of in de stad op een terras iets lekkers drinken. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat samenzijn geen geld hoeft te kosten.

5. Avond
Wanneer de avond is aangebroken kan je natuurlijk een heerlijk diner maken voor je geliefde. Doe alles zelf en laat je geliefde even lekker genieten van de rust. Als hij/of zij toch mee wil helpen bij je speciale etentje, geef dan aan dat hij/zij de tafel kan dekken en versieren met kaarsen en wijnglazen. Hierdoor blijft je diner een verrassing en kan je de borden netjes opmaken zonder te stressen omdat er iemand mee aan het kijken is.

6. Film
Als afsluiting van deze perfecte last-minute Valentijnsdag kan je natuurlijk samen kijken naar een romantische film. Klets wat na en geniet samen van heerlijke snacks en wijn.

Geplaatst op 14 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven