Blog

Na het werk ontspannen thuiskomen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tips
Geplaatst op: 14/12/2015

14
dec

Kom jij weleens thuis na een dag werken en heb je helemaal nergens zin meer in, maar moet je helaas nog van alles doen? Het is een fenomeen dat iedereen meemaakt en misschien met de wintertijd nog meer. Met de juiste voorbereidingen kan je toch met iets meer rust thuis komen van je werk en heerlijk ontspannen.

Voorbereidingen

Wanneer je thuis komt en je bent helemaal uitgeput van het werken, is het ideaal als er al eten voor je klaar staat. Dit kunnen restjes zijn van de dag ervoor, een afhaalmenu of een heerlijke maaltijd die je een dag van te voren hebt gemaakt. Een gerecht die je een dag van te voren hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar op te warmen. Het is niet moeilijk! Het internet staat vol makkelijke recepten die maar een half uurtje bereiding nodig hebben en dus snel een avondje ervoor bereid kunnen worden. Je hoeft alleen maar de boodschappen te doen! Als je daar nu ook geen zin in hebt, maar je wil toch vers en gezond eten is het een optie om een HelloFresh maaltijdbox te bestellen. Je hoeft dan geen boodschappen meer te doen, want de box wordt gewoon op een afgesproken datum en tijd afgeleverd op het gewenste adres. De box zit vol met heerlijke groentes en recepten voor 3 tot 4 dagen.

Verwarming

De kou is onze grootste vijand. Het liefst hebben we het nooit koud, maar met de koudere winterdagen is warmte creëren een grote opgave. Dus als je thuiskomt en je huis is heerlijk voorverwarmd is dat natuurlijk heerlijk ontspannend! Als je dan binnenkomt omarmt de warmte je en krijg je een ontspannen en huiselijk gevoel. Je kan de temperatuur in je huis reguleren met een slimme thermostaat of je trekt een heerlijk onesie aan die jou opwarmt. Ook een warme douche kan helpen om heerlijk op te warmen na een drukke werkdag.

Verlichting en muziek

Als je dan eindelijk hebt gegeten en lekker bent opgewarmd wil je het natuurlijk niet te laat maken. Televisie kijken is dan geen goed idee. Door de LED verlichting van het scherm krijg je een opgewekt gevoel en wordt je niet echt slaperig. Als je dan uiteindelijk na alle programma’s en series, die je wil zien voor dat je naar bed gaat, hebt gekeken duurt het nog veel te lang voordat je daadwerkelijk in slaap valt. Hier is een hele simpele oplossing voor! Als eerste ga je geen TV kijken, maar zet je rustgevende muziek op en steek je kaarsjes of dimlicht aan. Daarnaast kan je rustgevende muziek opzetten die je helpen te ontspannen. Je kan heerlijk je ogen dicht doen en wegdromen op de muziek die op de achtergrond aan het spelen is.

Geplaatst op 14 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jimi Hendrix (1942 - 1970)Amerikaanse gitaristJimi Hendrix
  • Mark Spoon (1966 - 2006)Duitse trance- en technoproducer en DJMark Spoon
  • Frank Boeijen (65)Nederlandse zangerFrank Boeijen
  Verleden vandaag
  • Minimumloon ingevoerd (1968)Het minimumloon wordt ingevoerd in Nederland en vastgesteld op 100 gulden per week.Minimumloon ingevoerd
  • Belgie bij VN (1945)De Verenigde Naties hebben er een nieuwe lidstaat bij: Belgie wordt lid van de international organisatie.Belgie bij VN
  Spreuk van de dag

  Geluk is de kunst om een mooi boeket te maken met de bloemen die je hebt.

  Website van de dag
  Paiq.nl screenshot
  Paiq.nlLeuke datingsite waar je gratis en op een originele manier kan daten.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven