Blog

Musthaves voor nazomer verkoeling!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tips
Geplaatst op: 12/9/2016

12
sep

Na een regenachtige juli en augustus zijn we in Nederland gelukkig gezegend met een warme nazomer. Terwijl de nieuwe herfstcollectie al in de winkel hangt en zelfs de eerste pepernoten al in de winkel liggen, stijgt het kwik deze week nog regelmatig naar 30 graden. Kun jij wel wat verkoeling gebruiken? Check onderstaande tips!

Om deze Nederlandse nazomer goed door te komen, kunnen we allemaal wel wat verkoeling gebruiken. Met onderstaande producten houd jij de komende week het hoofd koel, of je thuis, op school of op kantoor zit.

Ventilator of airco kopen

Misschien een voor de hand liggende optie, maar een ventilator of airco kan je broodnodige verkoeling bieden. Een ventilator zorgt 's nachts in de slaapkamer voor een verkoelend windje en een mobiele airco biedt uitkomst op het heetst van de dag. Zo'n apparaat hoeft tegenwoordig helemaal niet duur te zijn. Zowel ventilatoren en mobiele airco's komen regelmatig als dagaanbieding op JouwAanbieding.nl voorbij. Ook webwinkels als MediaMarkt.nl en Bol.com hebben een ruim assortiment aan verkoelend witgoed.

IJsjes, ijsjes, ijsjes!

Op een tropische dag is er niets zo verfrissend als een ijsje. Je kan kiezen voor ijs uit de supermarkt of van de ijsboer, maar zelf ijs maken is net zo lekker! Een ijsmachine is minder duur dan je denkt én je bepaalt zelf welke ingredienten je gebruikt. Zelfgemaakt ijs is daardoor ook nog eens gezonder! Check bijvoorbeeld eens de top 10 van best verkochte ijsmachines van Coolblue.nl.

Luchtige kleding

Alhoewel de herfstcollecties al in de winkel hangen, kun je in de uitverkoop nog fijne zomer-items op de kop tikken. Dankzij een luchtige outfit met een lichte kleur blijf jij gedurende dag lekker koel. Check bijvoorbeeld eens de SALE van Wehkamp.nl en Score.nl.

Parasol

Op een warme dag kun je de felle zon beter vermijden. Wil je genieten van het nazomerweer zonder oververhit te raken? Bij Leenbakker.nl en Blokker.nl kun je terecht voor een parasol of schaduwdoek, zowel voor in de tuin als op het balkon.

Opblaaszwembad

Heb jij de kans om nog wat dagen vrij te pakken en optimaal te genieten van de nazomer? Investeer dan in een kinderbadje of groter zwembad. De optimale manier om af te koelen is een heerlijke plons in het water! Bij Intertoys.nl en VidaXL.nl hebben ze diverse exemplaren te koop.

Geplaatst op 12 september 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven