Blog

Anonieme Valentijnskaart kan écht niet meer

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Lifestyle
Geplaatst op: 9/2/2015

9
feb

Ben jij van plan je crush op 14 februari een Valentijnskaart te sturen, maar doe je dit liever anoniem? Niet doen! Verzamel al je moed en zet je naam met grote letters op ene mooie Cupido-kaart. Uit onderzoek van Relatieplanet blijkt namelijk dat bijna 70% van de ontvangers van een Valentijnskaart liever een afzender op hun kaart zien staan.

Anoniem is afknapper

Uit het onderzoek van Relatieplanet, waarin 5.122 Nederlandse vrijgezellen werden ondervraagd, blijkt dat anoniem een Valentijnskaart versturen echt passé is. 55,4% van de verzenders en 69,6% van de verstuurders ziet liever een naam onder een Valentijnsboodschap staan. Zo weet je tenminste met wie je te maken hebt én kun je beslissen of je de liefde uit onverwachte hoek wilt beantwoorden. Daarnaast hoopt ruim 90% van de Nederlandse vrijgezellen op 14 februari op bericht van een stille aanbidder, en dan het liefst in de vorm van een kaartje per post. Meer dan de helft van de respondenten geeft aan ook zelf een liefdesboodschap te versturen op Valentijnsdag.

Stuur een kaartje!

Het advies van vrijgezel Nederland is duidelijk: wees geen angsthaas en vertel je grote liefde wat je voor hem of haar voelt! Meteen een kaartje sturen? Dat doe je o.a. op Greetz.nl. Pak je liever groots uit? Kies dan een origineel cadeau uit op Kadowereld.nl!

Geplaatst op 9 februari 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nicole Richie (39)Amerikaanse realitysoap-ster en actriceNicole Richie
  • Bill Murray (70)Amerikaans acteurBill Murray
  • Stephen King (73)Amerikaans schrijverStephen King
  Verleden vandaag
  • Openstelling Google+ (2011)Het sociaal mediaplatform Google+ wordt na een testperiode voor iedereen opengesteld.Openstelling Google+
  • Start bouw Burj Khalifa (2004)In Dubai start men met de bouw van Burj Khalifa, een wolkenkrabber met een lengte van maar liefst 828 meter.Start bouw Burj Khalifa
  Spreuk van de dag

  Vandaag komt maar 1 keer, want morgen is vandaag al niet meer.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven