Blog

Voorbereiden op sneeuw

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tips
Geplaatst op: 4/1/2016

4
jan

In december hebben we geen sneeuwvlokje gezien, maar de verwachting is dat dit deze maand in het hele land gaat veranderen. In het Noorden van Nederland is er namelijk al een aantal centimeter sneeuw gevallen en daar zal het niet bij blijven. Om je alvast goed voor te bereiden op de sneeuw heeft JouwAanbieding wat leuke tips voor jou.

Koude voeten

Het akeligste van wandelen door de sneeuw en echte winter zijn koude voeten! Wie heeft ze niet? Je schoenen worden helemaal nat en de kou zit tot op je botten. Wat kan je hieraan doen? Natuurlijk warme sokken aantrekken, misschien wel 2 paar. Wat je ook kan proberen zijn wollen zooltjes in je schoenen. Wol is niet alleen zacht, maar houdt ook de warmte goed vast. Op deze manier zullen je voetjes weer heerlijk warm worden. Weg met de wintertenen!

Verkouden

Met het vallen van de sneeuw, lijken er niet alleen vlokken te vallen, maar ook de griep komt koud op je dak vallen. Het heerst en iedereen heeft dat vervelende hoestje. Kleed je daarom warm aan en zorg ervoor dat je genoeg vitamines binnen krijgt. Ga op tijd naar bed zodat je je goed fit blijft voelen en je alles aan kan. Als je dan toch verkouden bent geworden is de snelste oplossing om er vanaf te komen Vicks Vaporub op je hielen te smeren en er een sok over aan te doen. Binnen ongeveer 5 tot 15 minuten zou je hoest weg moeten zijn! Is het proberen zeker waard, toch?


Wake-up Light
In de winter missen we regelmatig de zon. Het is namelijk vaak donker en grijs en daar worden we nooit echt vrolijk van. Een beetje extra licht doet ons dan altijd veel goeds. Philips introduceerde een aantal jaar geleden Wake-up Light. Deze handige wekker wekt mensen niet met een nare toeter, maar met het nabootsen van ochtendlicht. Een goed begin is namelijk het halve werk, elke dag weer. Inmiddels zijn er ook vele andere varianten op de markt die je in de wintermaanden vooruit helpen als je moeite hebt met de donkere ochtenden.

Glad
Gladheid; nog een duidelijk kenmerk van de winter. Wanneer het gesneeuwd heeft is het altijd glad! Zorg er dus voor dat je niet uitglijdt! Voorkom gladheid bij je huis door je oprit sneeuwvrij te houden. De makkelijkste manier om sneeuw weg te halen is door het met een schep naar de zijkanten te schuiven. Daarna strooi je er nog strooizout overheen. Je hebt dan meteen je lichaamsbeweging voor de dag en je hoeft niet bang te zijn dat je uitglijdt.

Eten en drinken
Er wordt altijd benadrukt dat je voldoende moet drinken essentieel is op warme dagen, maar ook bij kou is genoeg vocht binnenkrijgen van belang. Om jezelf op temperatuur te kunnen houden, moet ons lichaam namelijk gehydrateerd zijn. Het lichaam heeft hiervoor bovendien energie nodig, waardoor genoeg eten al net zo belangrijk is.

Geplaatst op 4 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Ad Visser (77)Nederlands presentator en artiestAd Visser
    • Jay Leno (74)Amerikaanse komiek van Italiaanse en Schotse afkomstJay Leno
    • Penélope Cruz (50)Spaanse actricePenélope Cruz
    Verleden vandaag
    • Eerste ruimtetoerist (2001)De Amerikaan Dennis Tito betaalt 20 miljoen dollar voor een vakantie van 8 dagen aan boord van ruimtestation ISS.Eerste ruimtetoerist
    • Nieuw gebouw voor Tweede kamer (1992)Het nieuwe gebouw van de Tweede Kamer wordt in Den Haag in gebruik genomen.Nieuw gebouw voor Tweede kamer
    Spreuk van de dag

    Ben je in de 7e hemel? Ga dan na waarom de andere 6 je niet wilden.

    Website van de dag
    Conrad.nl screenshot
    Conrad.nlWebwinkel met meer dan 100.000 elektronica-producten. Ook word je dagelijks getrakteerd op een 'Daily Deal'.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven