Blog

Man trekt gemakkelijker portemonnee voor beauty-behandeling dan vrouw

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Beauty
Geplaatst op: 25/10/2015

25
okt

Mannen doen niet moeilijk over hun budget als het gaat om geld uitgeven aan hun uiterlijk. Dit is uit een onderzoek gebleken dat Groupon heeft uitgevoerd onder 1000 Nederlanders. Er is een groeiende belangstelling voor veranderingen aan het uiterlijk onder de mannen.

Mannen doen minder moeilijk over hun budget als het gaat om geld uitgeven aan hun uiterlijk, maar vrouwen wel. Dat blijkt uit een onderzoek dat dealsite Groupon onlangs heeft uitgevoerd. Meer dan de helft van de vrouwen zegt dat hun budget ze ervan weerhoudt uiterlijke veranderingen door te voeren zoals gezonder te gaan eten, meer aan lichaamsbeweging te doen, naar de kapper te gaan of de tanden te laten bleken. Bij de mannen is dat een veel kleinere groep. Minstens zo opvallend is dat mannen bij het verbeteren van hun uiterlijk verder kijken dan voeding en sportschool. Beauty-behandelingen staan ook op het lijstje van mogelijke verbeteringen.

Zelfverzekerder

Aan het onderzoek naar wat mannen en vrouwen aan zichzelf willen veranderen, en hoe ze dat zouden doen, deden meer dan 1000 Nederlanders mee. Opvallend was dat ruim 81% van de mannen en vrouwen van 18-24 jaar antwoordden dat ze zich zelfverzekerder voelen wanneer ze er goed uit zien. De meeste mannen vinden geld uitgeven aan uiterlijke veranderingen niet zo’n belemmering, de vrouwen juist wel. Dat betekent niet meteen dat mannen altijd bereid zijn meer aan hun uiterlijk te besteden, maar het is wel duidelijk dat de belangstelling er voor groeit.

Witte tanden en gladde huid

Uit het onderzoek blijkt dat mannen vooral geld over hebben voor gezonder eten (62%), bewegen (41%) en verschillende soorten diëten (39%), maar hun belangstelling gaat ook uit naar styling en beauty-behandelingen. Opvallend is dat een kwart van de mannelijke respondenten zijn tanden heeft laten bleken of het zou willen proberen. 27% van de mannen wil meer aandacht geven aan zijn garderobe, meer dan 20% aan z’n kapsel en 12% overweegt een professionele haarverwijderbehandeling, zoals waxen of IPL.

Als conclusie van dit onderzoek is duidelijk dat mannen hun portemonnee makkelijker trekken voor uiterlijke verbeteringen dan vrouwen. Om de vrouwen over het geld probleem te helpen en mannen te te helpen bij het vinden van voordelige wellness deals heeft JouwAanbieding.nl een speciale pagina met wellness deals bij jou in de buurt!

Geplaatst op 25 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mr. T (72)Amerikaanse acteurMr. T
  • Gotye (44)Belgisch/Australisch muzikantGotye
  • The Notorious B.I.G. (1972 - 1997)Amerikaans rapperThe Notorious B.I.G.
  Verleden vandaag
  • KLM vliegt naar New York (1946)De Nederlandse KLM vliegt als eerste luchtvaartmaatschappij een lijndienst van Europa naar New York.KLM vliegt naar New York
  • FIFA opgericht (1904)De wereldvoetbalbond FIFA wordt opgericht. FIFA staat voor ''Fédération Internationale de Football Association''.FIFA opgericht
  Spreuk van de dag

  Over 2 dagen, is morgen gisteren.

  Website van de dag
  9gag.com screenshot
  9gag.comEen bekende humorwebsite met 9 'grapjes' per pagina, opgericht in 2008. Iedereen kan posts plaatsen op 9Gag.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven