Blog

2017: een bijzonder jaar voor JouwAanbieding

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 30/12/2017

30
dec

De JouwAanbieding redactie kijkt enthousiast terug op het afgelopen jaar. We hebben je dit jaar van nog meer deals én korting kunnen voorzien. 2017 stond natuurlijk ook in het teken van het 10-jarig jubileum van JouwAanbieding, een mijlpaal waar we bijzonder trots op zijn. Onze 10e verjaardag werd uitgebreid gevierd! Een ander hoogtepunt van dit jaar was Black Friday. Onze servers draaiden op vrijdag 24 november overuren om alle koopjesjagers op ons aanbiedingoverzicht te kunnen verwelkomen.

Een terugblik op 2017

De laatste dagen van het jaar zijn een goed moment om even terug te blikken op alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Ook de redactie van JouwAanbieding kijkt graag terug naar wat er in 2017 is bereikt. Naast het bijzondere 10-jarig jubileum van JouwAanbieding konden we tijdens het Black Friday duizenden extra koopjesjagers verwelkomen en voegden we een nieuwe crowdfunding-sectie toe aan onze website.

10 jaar JouwAanbieding

Op 10 oktober 2017 trapten we een bijzondere periode af om 10 jaar JouwAanbieding.nl te vieren. 10 dagen lang profiteerden onze bezoekers van extra kortingen bij de meest populaire dagshops van onze overzichten. Daarnaast riepen we alle koopjesjagers op om hun felicitaties voor JouwAanbieding te delen op diverse social media kanalen om kans te maken op te gekke prijzen. Hier werd enthousiast gehoor aan gegeven. De familie Baars-Koelman ging er dankzij een originele felicitatie met de hoofdprijs vandoor. Eind oktober namen zij tijdens de prijsuitreiking een 43 inch Philips 4K LED TV in ontvangst!

Black Friday & Cyber Monday

2017 was het jaar waarin webshops massaal inhaakten op het Amerikaanse shopping fenomeen Black Friday! Nooit eerder werden er zoveel stuntaanbiedingen en kortingsacties gepromoot door Nederlandse webwinkels als tijdens het Black Friday weekend van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november. Door alle online bestellingen op Black Friday en Cyber Monday hadden bezorgdiensten te maken met extreme drukte, zeker toen daar een week later ook nog honderduizenden Sinterklaas-pakketjes bij kwamen. Op het gebied van online shopping en e-commerce was 2017 sowieso een veelbewogen jaar. Via het JouwAanbieding-blog houden we je continu op de hoogte van interessante ontwikkelingen, innovaties en overnames van je favoriete webwinkels!

Crowdfunding overzicht

Vanaf begin dit jaar vind je op JouwAanbieding een overzicht met crowdfunding websites. Aangezien je via deze platformen al met een kleine investering toegang krijgt tot gave, nieuwe producten, vond de redactie dat websites als Kickstarter, Indiegogo en Symbid niet op JouwAanbieding konden ontbreken! Enkele voorbeelden van succesvolle crowdfunding projecten zijn het Pebble Time horloge, de Coolest Cooler en Nimuno Loops LEGO plaktape, dat tegenwoordig regelmatig als dagaanbieding op JouwAanbieding voorbij komt!

2018 staat voor de deur..

JouwAanbieding wenst je via deze weg alvast een voordelig en voorspoedig 2018. Heb je al goede voornemens gemaakt? Als je volgend jaar van plan bent meer te besparen en op de kleintjes te letten ben je bij JouwAanbieding aan het juiste adres. Ook in 2018 staan we voor je klaar met de beste dagaanbiedingen, acties en kortingen!

Geplaatst op 30 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Will Ferrell (57)Amerikaanse acteur, komiek en schrijverWill Ferrell
  • Phil Hellmuth (60)Amerikaanse pokerspelerPhil Hellmuth
  • Miguel Indurain (60)Spaanse wielrennerMiguel Indurain
  Verleden vandaag
  • Eerste parkeermeters (1935)In Oklahoma City in de Verenigde Staten worden voor het eerst parkeermeters in gebruik genomen.Eerste parkeermeters
  • Apollo 11 gelanceert (1969)De Apollo 11 wordt gelanceerd naar de maan en wordt o.a. bemand door Neil Armstrong, die als eerste mens voet op de maan zette.Apollo 11 gelanceert
  Spreuk van de dag

  Als twee honden vechten om een been, heeft de postbode er nog een!

  Website van de dag
  Nintendo.nl screenshot
  Nintendo.nlAlles wat jij wilt weten over Nintendo consoles, spellen en achtergrond informatie vind je hier!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven