Blog

5 verassende cadeautips voor mannen en vrouwen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Cadeautips
Geplaatst op: 18/4/2018

18
apr

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jarige, of voor iemand die onlangs geslaagd is voor zijn of haar opleiding? In dat geval kan het leuk zijn om de tips in dit artikel door te lezen! Deze 5 cadeautips bieden je inspiratie om een origineel cadeau te bedenken voor iemand uit je omgeving. Vaak geldt hoe persoonlijker een cadeau is, des te leuker dit presentje ook gevonden wordt door de ontvanger hiervan. Probeer om deze reden zo creatief mogelijk te zijn bij het bedenken van een geschikt cadeau!

Tip 1: laat een telefoonhoesje bedrukken met je favoriete foto

Een van de mogelijkheden die je hebt wanneer je zoekt naar een persoonlijk cadeau, is het laten bedrukken van een telefoonhoesje. Een telefoonhoesje komt altijd van pas! Er zijn verschillende bedrijven op internet te vinden die deze mogelijkheid bieden. Kies je favoriete foto en laat deze op een hoesje drukken. Vaak heb je het hoesje binnen enkele werkdagen al in huis. Een alternatief voor het laten bedrukken van een telefoonhoesje, is het bedrukken van een kussensloop of een hoeslaken. Dit is bijvoorbeeld leuk om als cadeau te geven aan een stel, die voor het eerst is gaan samenwonen.

Tip 2: zoek naar mooie sieraden voor de jarige

Ook leuk zijn mooie sieraden! Welke vrouw wil er immers niet mooi uitzien? Je outfit is vaak pas compleet als je deze combineert met sieraden, zoals een ketting of oorbellen. Daarbij zijn sieraden een heel persoonlijk cadeau, omdat je deze precies aan kunt laten sluiten bij de stijl van de jarige. Daarbij zou je voor een ketting met een hanger kunnen kiezen, die een bepaalde betekenis heeft. Denk aan een hanger die staat voor een niet te verbreken vriendschap tussen jou en de jarige.

Tip 3: geef een nachtje weg aan een geslaagde

Iemand die onlangs geslaagd is voor zijn of haar opleiding kan wel enige ontspanning gebruiken. Een van de mogelijkheden die je in zo’n geval hebt, is het weggeven van een bon voor een nachtje weg. Deze bon kun je bij vrijwel iedere boekhandel of supermarkt kopen en is geldig bij tientallen Nederlandse en soms ook Belgische hotels. Een nachtje weg is ook leuk voor stellen die een moeilijke tijd hebben gehad, bijvoorbeeld door het overlijden van een van hun ouders.

Tip 4: een compleet setje voor in de tuin

Wanneer iemand onlangs naar een nieuwe woning verhuisd is, betekent dit vaak dat de tuin nog moet worden aangepakt. Nieuwe woningeigenaren besteden hun geld liever aan de inrichting van de woning, dan aan het aanpakken van de tuin. Om deze reden kan het leuk zijn om een compleet setje voor in de tuin te geven. Denk aan een combinatie van tuingereedschap met wat zaden en bijvoorbeeld een aantal plantjes. Een dergelijk setje hoeft helemaal niet duur te zijn, maar wordt vaak wel zeer gewaardeerd!

Tip 5: een dagje weg voor jou en de jarige

Heb je nog geen leuk cadeau kunnen vinden? In dat geval zou je een dagje weg voor jou en de jarige of geslaagde kunnen geven! Een cadeau hoeft immers niet fysiek te zijn. Een dagje weg kan een dagje naar de dierentuin zijn, maar bijvoorbeeld ook een middag paintballen of lasergamen met een vriendengroep. Door het brede aanbod aan uitjes, vind je vrijwel zeker een uitje die bij jou en de ontvanger van je cadeau past.

Geplaatst op 18 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Edwin Evers (53)Nederlandse DJEdwin Evers
    • Ghostface Killah (54)Amerikaans rapper, o.a. uit Wu-Tang Clan.Ghostface Killah
    • Audrina Patridge (39)Amerikaans actriceAudrina Patridge
    Verleden vandaag
    • Opening Droomvlucht (1993)In attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel wordt 'de Droomvlucht' geopend.Opening Droomvlucht
    • Weylandt overlijdt tijdens Giro d'Italia (2011)Na een val tijdens de 3e etappe van de Ronde van Italië overlijdt Wouter Weylandt van Leopard-Trek aan zijn verwondingen.Weylandt overlijdt tijdens Giro d'Italia
    Spreuk van de dag

    Er zijn 3 soorten mensen. Zij die kunnen tellen en zij die dat niet kunnen.

    Website van de dag
    Marktplaats.nl screenshot
    Marktplaats.nlNog steeds d? website voor je tweedehands koopjes.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven