Blog

Helemaal uniek; gepersonaliseerde cadeaus

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Cadeautips
Geplaatst op: 8/12/2015

8
dec

Ben je wel eens teleurgesteld thuis gekomen van een zoektocht naar de perfecte schoenen? Of zou je je eigen telefoonhoesje willen ontwerpen? Bij traditionele producten uit de winkel heb je vaak te maken met massaproductie. Dit betekent dat het product meerdere malen is gemaakt en in meerdere winkels verkrijgbaar is. De kans is dan ook groter dat je iemand tegen komt met dezelfde schoenen, tas, armband, cadeau etc. De vraag naar gepersonaliseerde producten wordt steeds groter omdat iedereen steeds creatiever wordt en unieker wil zijn.

Door artikelen te personaliseren ben je helemaal uniek. Niemand heeft op die manier hetzelfde product. Cadeaus met een persoonlijk tintje zijn ook zeer populair en zijn altijd een goed alternatief als je even niet weet om te geven.

Waarom personaliseren?

De voornaamste reden om producten te personaliseren is om iets unieks te hebben. Het product dat jij op jouw manier versierd of ontwerpt heeft niemand anders en je kan dus niemand tegen komen met hetzelfde item. Fabrikanten zijn er ook achter gekomen dat we allemaal erg creatief zijn en vol zitten met ideeën. Door producten aan te bieden die gepersonaliseerd kunnen worden, wordt onze creativiteit gestimuleerd en ontwikkelen we een creatievere geest. Daarnaast vinden we het geven van cadeautjes met een persoonlijk tintje erg leuk. Je krijgt een trots gevoel over het ontwerp en het ziet er niet standaard uit. Het is een cadeau waar je altijd mee aan kan komen!

Producten en mogelijkheden

Er is al veel mogelijk op het gebied van personaliseren. Je kan bijvoorbeeld een taart kopen met een foto en tekst er op. Of de opdruk van je sneakers iedere dag veranderen. Je kan zelf sieraden maken met naald en draad of een ontwerp sturen naar een bedrijf dat 3D-producten kan printen. Als je een leuk idee hebt voor een T-shirt kan je bij verschillende webshops online het ontwerp in voeren en je design toegestuurd krijgen op het model shirt dat je graag zou willen hebben. Kortom, je kan het zo gek niet bedenken en is bijna altijd mogelijk.

Winkels

Veel webwinkels optimaliseren hun webshops met basis producten die door jou gepersonaliseerd kunnen worden. In de webshop van Nike is het bijvoorbeeld mogelijk om de sportschoenen van jouw keuze te veranderen in kleur en er een eigen ID aan toe te voegen. Bij Greetz kan je o.a. ballonnen met een foto van de jarige versturen. Als je deze kerst een zelf ontworpen kerstbal in de boom wil hangen ga je naar de webshop van YourSurprise. Maak voor je huisdier bij GadgetHouse een gepersonaliseerde halsband of slaapkussen. Voor de mensen die er van houden om wijn cadeau te geven, kan je een volgende keer het etiket versieren bij Kadowereld. Met de aankomende kerstdagen is het extra leuk om iemand te verwennen met een gepersonaliseerd cadeau. Je laat namelijk dan blijken dat je aan hem of haar hebt gedacht. Bekijk voor meer leuke cadeautips de kerstcadeau pagina van JouwAanbieding!

Geplaatst op 8 december 2015

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Dennis Bergkamp (55)Nederlandse voetballerDennis Bergkamp
    • Bono (64)Britse zanger (U2)Bono
    • Leo de Haas (65)Nederlandse presentator en tv-producentLeo de Haas
    Verleden vandaag
    • Nelson Mandela president (1994)Nelson Mandela wordt benoemd als eerste zwarte president van Zuid-Afrika.Nelson Mandela president
    • Skype overgenomen (2011)De gratis Internet video-telefoon dienst Skype wordt overgenomen door Microsoft.Skype overgenomen
    Spreuk van de dag

    Wie met beide benen op de grond staat, komt geen stap vooruit.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven