Blog

Amazon.nl gaat volledig live

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 29/10/2019

29
okt

Amazon.nl gaat volgend jaar dan eindelijk live met een volledige webshop. Dit blijkt uit een interne mededeling aan leveranciers en verkopers, meldt nieuwssite Emerce.nl.

Uit de interne mededeling aan Amazon leveranciers komt naar voren dat Amazon vanaf volgend jaar begint met algemene verkoop via het domein Amazon.nl. Of de verkoop via Duitsland blijft bestaan is nog niet geheel duidelijk.

Extra service

Amazon.nl bestaat al, maar wordt momenteel alleen gebruikt voor de verkoop van e-books. Voor andere producten worden klanten doorverwezen naar de Duitse webshop. In 2018 is het bedrijf al wel begonnen met het vertalen van twee miljoen productpagina’s uit het Duits naar het Nederlands. Ook werd iDEAL als betaalmethode toegevoegd en worden pakketjes al de volgende dag geleverd.


Uit het interne bericht blijkt verder dat Nederlandse leveranciers en verkopers alvast een zogeheten Central Account voor Nederland kunnen aanmaken. Een datum voor de lancering wordt niet genoemd, maar uit de instructies blijkt dat er geen Nederlands distributiecentrum komt. Er zal worden geleverd vanuit dc’s dicht bij de Duitse grens, zoals nu ook het geval is.

Geplaatst op 29 oktober 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Rudolph van Veen (56)TV kok bekend van tv programma 'Live and Cooking'Rudolph van Veen
  • Tante Leen (1912 - 1992)Amsterdamse volkszangeresTante Leen
  • Sjoukje Dijkstra (81)Nederlands kunstrijdsterSjoukje Dijkstra
  Verleden vandaag
  • Eerste legalisatie abortus (1935)IJsland is het eerste land waar abortus legaal wordt gemaakt.Eerste legalisatie abortus
  • Grootste sneeuwvlokken ooit (1887)Tijdens een hevige sneeuwstorm in Montana worden vlokken van 38 bij 20 centimeter gemeten.Grootste sneeuwvlokken ooit
  Spreuk van de dag

  Soms moet je iemand uit laten rennen, om te laten weten wat ze mis lopen.

  Website van de dag
  Girlscene.nl screenshot
  Girlscene.nlDit vrouwenblog biedt je je dagelijkse dosis fashion, beauty en lifestyle. Alles wat jij wilt weten komt voorbij!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven