Blog

Personeel Blokker gaat zelf bestellingen bezorgen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 18/12/2020

18
dec

Blokker heeft aangekondigd eigenhandig online bestellingen thuis te gaan brengen. De winkelketen zet haar winkelpersoneel in om te zorgen dat klanten niet te lang op hun bestelling te hoeven wachten.

Topdrukte bij PostNL

Vanwege de lockdown van alle winkels is het enorm druk bij PostNL en vergelijkbare bezorgdiensten. De bezorgtijden bij de vervoerders lijken op te lopen naar meer dan 1 week.

18.000 pakketten

In het distributiecentrum van Blokker staan inmiddels meer dan 18.000 pakketten die niet zijn opgehaald door PostNL. In plaats van af te wachten besluit Blokker nu om het heft in eigen hand te nemen.

Personeel

Blokker gaat haar kantoor- en winkelmedewerkers - die toch thuis zitten vanwege de verplichte winkelsluiting - inzetten om bestellingen thuis bij haar klanten af te leveren. Een groep van maar liefst vierduizend Blokker medewerkers gaan de pakketten met hun eigen fiets of auto bezorgen.

Blokker Express

Vanaf vandaag kunnen Blokker klanten kiezen tussen levering via PostNL of Blokker Express. De prijs voor beide diensten is hetzelfde: 5,95 euro per bestelling en gratis bij besteding vanaf 40 euro.

Geplaatst op 18 december 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Hillary Clinton (74)Amerikaans politica, vrouw van voormalig president Bill ClintonHillary Clinton
  • Humberto Tan (56)Nederlands televisiepresentator en schrijverHumberto Tan
  • Jan Wolkers (1925 - 2007)Nederlands schrijver, columnist, kunstenaar, beeldhouwer en kunstschilder.Jan Wolkers
  Verleden vandaag
  • Internationale Conventie van Geneve (1863)De International Conventie van Geneve gaat van start, welke uiteindelijk zal leiden tot oprichting van het Rode Kruis.Internationale Conventie van Geneve
  • Limewire verboden (2010)Het P2P-programma Limewire, waarmee bestanden gedownload en gedeeld werden, wordt verboden.Limewire verboden
  Spreuk van de dag

  Diegene in ellende, vraagt niet om uitleg, maar om een uitweg.

  Website van de dag
  Ikea.nl screenshot
  Ikea.nlDoe inspiratie op voor een nieuw interieur bij dit beroemde Zweedse woonwarenhuis!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven