Blog

Personeel Blokker gaat zelf bestellingen bezorgen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 18/12/2020

18
dec

Blokker heeft aangekondigd eigenhandig online bestellingen thuis te gaan brengen. De winkelketen zet haar winkelpersoneel in om te zorgen dat klanten niet te lang op hun bestelling te hoeven wachten.

Topdrukte bij PostNL

Vanwege de lockdown van alle winkels is het enorm druk bij PostNL en vergelijkbare bezorgdiensten. De bezorgtijden bij de vervoerders lijken op te lopen naar meer dan 1 week.

18.000 pakketten

In het distributiecentrum van Blokker staan inmiddels meer dan 18.000 pakketten die niet zijn opgehaald door PostNL. In plaats van af te wachten besluit Blokker nu om het heft in eigen hand te nemen.

Personeel

Blokker gaat haar kantoor- en winkelmedewerkers - die toch thuis zitten vanwege de verplichte winkelsluiting - inzetten om bestellingen thuis bij haar klanten af te leveren. Een groep van maar liefst vierduizend Blokker medewerkers gaan de pakketten met hun eigen fiets of auto bezorgen.

Blokker Express

Vanaf vandaag kunnen Blokker klanten kiezen tussen levering via PostNL of Blokker Express. De prijs voor beide diensten is hetzelfde: 5,95 euro per bestelling en gratis bij besteding vanaf 40 euro.

Geplaatst op 18 december 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Peter Tuinman (77)Nederlandse acteurPeter Tuinman
  • Linda Perry (59)Zangeres van '4 Non Blondes'Linda Perry
  • Filip van België (64)Sinds 2013 koning van BelgieFilip van België
  Verleden vandaag
  • Veroordeling Volkert van der G. (2003)Volkert van der Graaf wordt veroordeeld voor de moord op Pim Fortuyn. Hij krijgt 18 jaar gevangenisstraf.Veroordeling Volkert van der G.
  • Aswolk teistert Europees vluchtverkeer (2010)Een aswolk, veroorzaakt door uitbarsting van een vulkaan in IJsland, teistert het Europese vluchtverkeer. 40 landen sluiten het luchtruim.Aswolk teistert Europees vluchtverkeer
  Spreuk van de dag

  Hij wond de klok op, maar het was niet wederzijds.

  Website van de dag
  iBOOD.com screenshot
  iBOOD.comHet grootste one-day deal platform in Europa. Dagelijks om 0.00 uur verschijnt er een superscherpe deal.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven