Blog

Korting op iPhone kabels

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Kortingsacties
Geplaatst op: 7/11/2017

7
nov

Heb jij je ook wel eens geërgerd aan de hoge prijzen van iPhone kabels en laders? Dan heb je vast wel eens geprobeerd om een goedkope kabel te kopen. Meestal blijkt achteraf dat goedkoop duurkoop is, aangezien deze kabels vaak flut zijn en snel kapot gaan. Maar dat is niet het enige probleem van deze goedkope kabels..

Goedkope iPhone kabeltjes kunnen schadelijk zijn voor je telefoon!

Over het algemeen zal je in het begin niet merken dat er iets mis is met de goedkope oplader voor jouw iPhone. Maar wanneer je telefoon een service update krijgt, is het vaak mis. Je kunt dan de volgende melding krijgen: "Deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd". Het is heel gemakkelijk om deze melding te negeren maar dit is uiteindelijk schadelijk voor je telefoon.

Hoe kan het dat goedkope kabeltjes niet goed functioneren op jouw iPhone?

Het is eigenlijk heel simpel; originele iPhone kabeltjes bevatten een chip en de goedkope kabeltjes bevatten deze chip niet. Vandaar dat je telefoon op den duur door heeft dat het om niet originele kabeltjes gaat. Is het dan niet mogelijk om aan goedkope kabeltjes te kopen die de originele chip wel bevatten? Dit was een hele tijd niet mogelijk, maar er is nu een webshop die kabeltjes met de originele chip aanbiedt voor een hele lage prijs.

Let op!

Mocht je deze kabeltjes willen bestellen, dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst zijn deze kabels dus niet origineel. Ze bevatten wel de originele chip en dit is het belangrijkste element van een iPhone kabel. Je ontvangt de kabel dus niet in een origineel doosje en de originele tekst die je normaal gesproken op de kabel zou aantreffen is ook niet aanwezig. Dit zijn dan ook de redenen waarom de kabels zo goedkoop aangeboden kunnen worden. Maar nogmaals, het gaat om de originele chip en deze bevatten de kabeltjes wel.

Wil je vanaf nu nooit meer rare meldingen ontvangen op je telefoon en geen woekerprijzen betalen voor je iPhone oplader? Klik dan op bovenstaande link en profiteer van een hele dikke korting op jouw iPhone oplader!

Geplaatst op 7 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Oskar Levi Strauss (1829 - 1902)Amerikaans kledingfabrikant, bekend van de spijkerbroekOskar Levi Strauss
  • Jan Jansen (79)Eerste Nederlandse wielrenner die de Tour de France won.Jan Jansen
  • Fons van Westerloo (78)Nederlands journalist en mediazakenman.Fons van Westerloo
  Verleden vandaag
  • 1e bankbiljet van 1 pond (1797)Het eerste bankbiljet van 1 pond werd uitgegeven door de Bank of England.1e bankbiljet van 1 pond
  • 1e Jaarbeurs geopend (1917)In Utrecht wordt de eerste Jaarbeurs gehouden, toen nog in de Fruithal en Korenbeurs op het Vredenburg.1e Jaarbeurs geopend
  Spreuk van de dag

  Laat je de k's niet van het toetsenbord eten.

  Website van de dag
  Expert.nl screenshot
  Expert.nlEen website die gespecialiseerd is op het gebied van huishoudelijke en elektronische apparatuur.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven