Blog

Waar voor je vakantiegeld

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Kortingsacties
Geplaatst op: 24/5/2019

24
mei

Yes, je vakantiegeld is binnen! Ga je oppotten voor later, of kun je niet wachten tot je het kunt uitgeven? In beide gevallen kan het geen kwaad om even deze goede acties te bekijken. Je weet maar nooit wat voor goede deal je tegenkomt, toch?


Voor goede elektronicadeals kun je je hart ophalen tijdens de Expert XXL weken, de Bulk 10-Daagse van bol.com en de BCC vakantieweken. Zo heeft Expert drie weken lang de XXL weken waarin je profiteert van de scherpste prijzen voor televisies met een maatje meer, wasmachines met grotere trommelinhoud, laptops en speakers met lange accuduur en nog veel meer xxl-producten! Houd de pagina in de gaten, want elke week verschijnen er verschillende aanbiedingen. Tijdens de Bulk 10-daagse van bol.com krijg je veel korting op veel producten. Zoals tot 50% korting op huishoudmiddelen, tot 30% op koelkasten en vriezers en tot 30 euro korting op Google Home. Speciaal voor vakantiegangers heeft BCC de vakantieweken. Of je nu naar het buitenland gaat of thuisblijft, iedereen profiteert van deze aanbiedingen!


Vanaf 28 mei is het bij iBOOD weer kans om te jagen tijdens de Hunt! Tijdens de Hunt vliegen honderden extra dikke deals van de mooiste merken je om de oren. Dé kans om je nieuwe smartphone, wasmachine, servies, sneakers of designstoelen te scoren. Slechts één spelregel: je moet er snel bij zijn! De deals staan niet langer dan 5 minuten online en de voorraad is beperkt.



Maar er zijn meer shops waar je vakantiegeld goed is besteed. Komende weken profiteer je van hoge kortingen bij onder meer Alternate, Droneshop en Soundstore.
 


Vakantiegeld waarvoor het bedoeld is: vakantie! Diverse aanbieders hebben fijne prijzen en heerlijke bestemmingen voor je in petto. OAD heeft compleet verzorgde vakanties samengesteld naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Engeland, Italië of Spanje. Of fiets door het Bergische land in Duitsland. Boek je voor 4 juni dan profiteer je van € 25,- extra korting per boeking.  Ook bij Neckermann.nl ontvang je kassakorting: ga je op vakantie met kinderen in juli of augustus dan krijg je kinderkorting van 50 euro per kind. En gebruik je de code VAKANTIEGELD dan ontvang je bij Vliegtickets.nl 30 euro korting per boeking.

Nieuwe uitrusting nodig tijdens de vakantie? Bij Bever.nl ontvang je zomerse stapelkorting, van 25 euro korting vanaf 150 euro oplopend tot 250 euro korting bij besteding vanaf 1000 euro.

Bekijk voor meer goede vakantiedeals onze kortingspagina en profiteer!

Geplaatst op 24 mei 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Yolanthe Cabau (39)Nederlandse actrice en tv-presentatriceYolanthe Cabau
    • Bruce Willis (69)Amerikaanse acteurBruce Willis
    • Tommy Cooper (1921 - 1984)Brits komiek en illusionistTommy Cooper
    Verleden vandaag
    • Irakoorlog (2003)Begin van de oorlog in Irak.Irakoorlog
    • Opening van de Sydney Harbour Bridge (1932)Opening van de Sydney Harbour BridgeOpening van de Sydney Harbour Bridge
    Spreuk van de dag

    Vroeger was ik een twijfelaar, nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven