Blog

Noteer in je agenda: Black Friday 2017!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 24/10/2017

24
okt

Tip van JouwAanbieding; markeer vrijdag 24 november 2017 met een dikke rode stift in je agenda! Op deze dag profiteer je bij heel veel webwinkels van bizarre kortingen en acties. Hét wereldwijde online shopping evenement geeft je de kans voordelig inkopen te doen voor de feestdagen! JouwAanbieding houd je natuurlijk op de hoogte van al het nieuws omtrent Black Friday 2017!

Black Friday in Nederland

Black Friday staat voor de deur! Op vrijdag 24 november barst het koopspektakel los. In Amerika is Black Friday een beroemd fenomeen. Je hebt vast wel een keer een video voorbij zien komen van kooplustige menigtes die massaal voor scherpe aanbiedingen in de rij staan. Laten we eerlijk zijn; als nuchtere Nederlands gaan we waarschijnlijk niet uren voor openingstijd voor de winkel staan om ons op alle koopjes te storten wanneer de deuren worden geopend. Wel kunnen Nederlandse koopjesjagers eind november terecht bij veel online winkels voor vette Black Friday acties! Black Friday wordt ook in ons land een steeds belangrijkere online shopping dag. De dag is bij uitstek hét moment om alvast cadeautjes in te slaan voor Sinterklaas en Kerstmis bij je favoriete webwinkels.

Black Friday geschiedenis

De vrijdag na Thanksgiving wordt in Amerika al jarenlang 'Black Friday' genoemd. Op deze zogenaamd zwarte vrijdag bieden veel winkels en webshops producten aan met hoge korting. In 24 Amerikaanse staten is Black Friday zelfs een officiële vakantiedag. Over hoe Black Friday precies is ontstaan bestaat nog onduidelijkheid. In de periode rond Thanksgiving worden er al sinds de 19e eeuw veel parades georganiseerd, en winkeliers speelden hier steeds vaker op in door parades te sponsoren en speciale parade-deals aan te bieden. Men vermoedt dat Black Friday vervolgens uit deze actieperiode is voortgekomen.

Geplaatst op 24 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (47)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (60)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (81)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven