Blog

Prepaid bundels: van bijna afgeschreven naar super populair

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Besparen
Geplaatst op: 24/3/2018

24
maa

Het leven van de prepaid bundel leek even aan een zijden draadje te hangen. Maar niets is minder waar, steeds meer providers bieden opnieuw prepaid bundels aan. De bundels blijken voor veel mensen ideaal. Doordat consumenten niet meer vastzitten aan langdurige, prijzige abonnementen houden zij geld over voor andere leuke dingen. Een prepaid bundel kent vele voordelen, je betaalt simpelweg voor wat je gebruikt.

Hoe weet ik of een prepaid bundel iets voor mij is?

Er zijn meerdere redenen waardoor een prepaid bundel ideaal voor jou kan zijn. Om te beginnen kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Iedereen heeft er wel eens van gehoord, doordat het internet van een kennis van je aanstond in het buitenland heeft hij of zij een torenhoge rekening op de deurmat ontvangen. Met een prepaid bundel is dit niet mogelijk omdat het krediet van de SIM-kaart dan op is. Ook kun je nooit over een vooraf bepaald aantal MB’s heengaan omdat deze dan op zijn.

Door de toegenomen vraag naar prepaid bundels zijn providers bereidt hun diensten steeds goedkoper aan te bieden. Hierdoor kan de prepaid bundel goed concurreren met het peperdure abonnement. Een prepaid bundel is een combinatie van prepaid en een abonnement, met de voordelen van beiden gecombineerd. Door de goedkope prepaid tarieven stappen veel mensen toch weer over op prepaid.

Wat zit er precies in een prepaid bundel?

Een prepaid bundel bestaat over het algemeen uit een aantal sms’jes, belminuten en MB’s. De hoeveelheid is geheel zelf te kiezen. Hierdoor is een prepaid bundel de flexibelste vorm van een abonnement. Het internet dat verwerkt zit in de bundels is 4G internet.

Een prepaid abonnement is aantrekkelijk voor mensen die hun telefoon weinig tot regelmatig gebruiken. Voor de grote verbruikers onder ons blijkt een normaal telefoonabonnement nog vaak de voordeligste keuze. Echter besparen veel mensen tegenwoordig wel geld door de telefoon langer te gebruiken. Dit doen zij door bijvoorbeeld een SIM-only abonnement aan te schaffen.

Geplaatst op 24 maart 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry Vermeegen (74)Nederlands (sport-)journalist en programmamakerHarry Vermeegen
  • Joe Cocker (1944 - 2014)Engelse blueszangerJoe Cocker
  • Boudewijn de Groot (80)Nederlandse zangerBoudewijn de Groot
  Verleden vandaag
  • Patent voor Levi's (1873)Levi Strauss, Amerikaans kledingfabrikant en oprichter van het denimlabel Levi's, ontvangt patent op de spijkerbroek.Patent voor Levi's
  • Lordi wint Songfestival (2006)De Finse heavy metalband Lordi wint het Eurovisiesongfestival. De band valt op door hun monsterkostuums.Lordi wint Songfestival
  Spreuk van de dag

  Geluk vermenigvuldig je, door het te delen met anderen.

  Website van de dag
  Pinterest.com screenshot
  Pinterest.comEen leuke manier om alles wat je inspireert op het internet te verzamelen in een overzicht en te delen met je vrienden.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven