Blog

Prepaid populair onder de jongere doelgroep

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Mobiel
Geplaatst op: 22/7/2018

22
jul

Anno 2018 wordt er veel gespeculeerd dat prepaid niet meer van deze tijd is dat iedereen een mobiel abonnement moet nemen. Steeds meer mensen stappen ook over naar een sim-only abonnement om zo de maandelijkse kosten te drukken. Echter is prepaid onder één doelgroep ontzettend populair, namelijk de jongeren.

Jongeren

Voornamelijk jongeren die voor het eerst een mobiele telefoon in hun bezit hebben, krijgen van hun ouders een prepaid simkaart zodat ze goed bereikbaar kunnen zijn als ze bijvoorbeeld buiten spelen. Daarmee lijkt de prepaid juist helemaal geen verleden tijd te zijn, maar is er een doelgroep die nog altijd van deze gelegenheid gebruik gemaakt om op de 'ouderwetse' manier te bellen.

Wel of geen mobiel internet?

Toch zitten veel ouders erover te denken om hun kinderen een goedkoop sim-only abonnement te geven, zodat ze niet continu hun beltegoed moeten opwaarderen. Echter vinden veel mensen het ook gevaarlijk om dit zomaar te doen, want met een abonnement kunnen kinderen wat vrijer omgaan met hun mobiele telefoon. Zeker omdat ze daarmee ook mobiel kunnen internetten en ouders vaak niet weten aan welke gevaren ze worden blootgesteld. Met een prepaid simkaart kunnen ze niet onbeperkt internetten en moeten kinderen weer wachten totdat er weer voldoende beltegoed is opgewaardeerd. Ouders staan dus voor een lastige keuze om hun kinderen zomaar toegang te geven voor de digitale wereld.

Prepaid sim-only de oplossing

Met prepaid sim only kunnen ouders hun kinderen de gebruiken van een prepaid simkaart opleggen, terwijl ze wel kunnen genieten van een abonnementsvorm. Dit scheelt ook veel tijd en energie voor de ouders, want op deze manier hoeven ze nooit meer iedere keer het tegoed op de telefoon bij te schrijven, maar kunnen ze dit gewoon door laten lopen. Door prepaid sim-only te gebruiken, kunnen kinderen ook niet zomaar op elke website terechtkomen als ze gebruik willen maken van mobiel internet. Zo zijn zowel de ouders als de kinderen zeer tevreden.

Geplaatst op 22 juli 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Duffy (40)Welsh zangeresDuffy
  • Mark 'Oh (54)Duitse danceproducerMark 'Oh
  • Selma Blair (52)Amerikaanse actriceSelma Blair
  Verleden vandaag
  • Vrijspraak Geert Wilders (2011)Geert Wilders wordt in de rechtszaak omtrent belediging van de Islam vrijgesproken. Diverse media en de film Fitna waren de oorzaak.Vrijspraak Geert Wilders
  • Geboorte 1e Belgische IVF baby (1983)De eerste baby die in Belgie door middel van reageerbuisbevruchting is ontstaan, wordt geboren.Geboorte 1e Belgische IVF baby
  Spreuk van de dag

  Ik geloof niet in bijgeloof, dat brengt ongeluk.

  Website van de dag
  Koffiestore.nl screenshot
  Koffiestore.nlHier vind je alle soorten en maten in koffie apparaten. KoffieDiscounter.nl verzorgt regelmatig een Weekendknaller.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven