Blog

1 & 2 september 2016: iBOOD Hunt!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 29/8/2016

29
aug

"Laat jezelf nog één keer helemaal gaan, voordat de zomer voorbij is!". Dat is de boodschap waarmee iBOOD vandaag de aankomende Hunt aankondigt. Op 1 & 2 september barst de grootste online koopjesjacht weer los, waarbij een wervelwind van aanbiedingen je in razend tempo om de oren vliegt!

Het is weer bijna zover! Op 1 & 2 september kunnen koopjesjagers en kortingpakkers hun hart weer ophalen tijdens de iBOOD HUNT. Waar kun je beter je zomer afsluiten dan bij de HUNT? Scoor met je laatste vakantiegeld nog snel een nieuwe TV, laptop of ander gaaf product met hoge korting! De Hunt gaat 24 uur per dag door, dus als je geen deal wil missen moet je een nachtje doorhalen. Dit jaar presenteert de website via Facebook live HUNT TV video's die je een uniek kijkje achter de schermen bieden.

Wat is de HUNT?

De iBOOD HUNT is hét hoogtepunt voor alle online koopjesjagers. Waar de website normaal één superdeal per categorie per dag aanbiedt, vliegen de aanbiedingen je tijdens de HUNT om de oren. De kortingen zijn hoger dan normaal en de deals volgen elkaar in rap tempo op. Zodra een product is uitverkocht, verschijnt direct de volgende superdeal. De iBOOD HUNT is enorm populair, dus wees er snel bij!

De beruchte iBOOD Box

De iBOOD Box is het absolute felbegeerde hoogtepunt van de Hunt. De iBOOD Box is een verrassingspakket dat je tijdens de Hunt opeens voorbij ziet vliegen. De reden dat de iBOOD Box zo populair is, is omdat er in het pakket altijd voor een hogere waarde aan producten zit dan wat jij voor de Box betaalt. En het mooie: de iBOOD Box komt meerdere keren per Hunt langs! Ben jij op tijd?

Geplaatst op 29 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Freddy Breck (1942 - 2008)Duitse zangerFreddy Breck
  • Billy Ocean (72)Britse zangerBilly Ocean
  • Goedele Liekens (59)Vlaamse seksuologeGoedele Liekens
  Verleden vandaag
  • Eerste vlucht Boeing 747 (1970)De Boeing 747, voor lange tijd het grootste passagiers-vliegtuig ter wereld, wordt ingezet tijdens een commerciële vlucht.Eerste vlucht Boeing 747
  • Introductie vaccin tegen pokken (1799)De Britse arts Edward Jenner introduceert een vaccin tegen het beruchte pokkenvirus.Introductie vaccin tegen pokken
  Spreuk van de dag

  Als je het allemaal niet meer trekt, ga dan duwen.

  Website van de dag
  WeTransfer.com screenshot
  WeTransfer.comEenvoudig bestanden met een grootte tot wel 2 GB versturen naar je familie en vrienden.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven