Blog

13-19 november Margriet Winterfair

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Naomi
Categorie: Evenementen
Geplaatst op: 13/11/2015

13
nov

De Margriet Winterfair is al 15 jaar een begrip in Nederland. De Utrechtse Jaarbeurs is van 13 tot en met 19 november een sfeervol winters shopparadijs, waar lezeressen van het damesweekblad inspiratie kunnen opdoen en volop kunnen genieten van mode, beauty, lifestyle, koken en nog veel meer.

Vandaag start de Margriet Winterfair. Het grootste Winterfeest van Nederland vindt tot en met 19 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ruim 70.000 vrouwen in de leeftijd 30+ bezoeken dit evenement, waar inspiratie opdoen en shoppen voor de decembermaanden centraal staan.

Margriet

In 1938 verschijnt de eerste editie van het tijdschrift Margriet – een weekblad voor vrouwen en meisjes – als bijlage van een ander tijdschrift. In 1942 wordt het een zelfstandig magazine, maar krap een jaar later onderbreken de Duitsers de uitgave. Na de bevrijding pakt Margriet de draad weer op met een nummer waar Prinses Margriet de cover siert. Margriet is één van de twee grootste dames weekbladen van ons land en houdt zich bezig met mode, beauty, relatie/gezin, reizen, lifestyle, koken, gezondheid en maatschappij en heeft een oplage van bij 200.000 magazines. Het tijdschrift kenmerkt zich daarnaast door feuilletons, columns, rubrieken en om de zoveel tijd een gasthoofdredacteur.

Winterse ambiance

Sinds 15 jaar wordt de Jaarbeurs in Utrecht in november omgetoverd tot een winters shopwalhalla, waar lezeressen van Margriet kunnen genieten van een dagje kerstshoppen. De gezelligheid van de wintermaanden wordt gecombineerd met de pijlers waar Margriet zich in haar tijdschrift ook op richt: mode, beauty, lifestyle, koken en gezondheid. Voor elk wat wils dus.

Margriet Winterfair 2015

Tijdens de Margriet Winterfair kun je dagelijks genieten van een sfeervol programma. Er zijn workshops op het gebied van ‘happy & healthy’ en er is een zogenaamd ‘homemade plein’, waar je bijvoorbeeld armbanden en dromenvangers kunt maken en een cursus mindfulness kunt volgen. Maar er is nog veel meer. Breng een bezoekje aan de Villa Margriet, Margriets Vriendinnenlounge, het Kooktheater, de ‘House of Beauty’ of woon in Villa Boekhandel lezingen van bekende auteurs bij en ontmoet onder andere Simone van der Vlugt, Isa Hoes, Esther Verhoef en Chantal van Gastel in levenden lijve. Uiteraard is er genoeg te shoppen: op de Margriet Winterfair kun je volop inspiratie opdoen voor de decembermaanden! Neem dus een grote tas mee.

Verder kun je optredens van de beste Nederlandse artiesten bijwonen: Nick & Simon, de 3J’s, Krystl, Antje & Romy Monteiro, Jan Smit, Jeroen van den Boom, Sjors van der Panne en nog veel meer bekende artiesten spelen en zingen de sterren van de hemel tijdens de Margriet Winterfair. Tot slot wordt de inwendige mens goed verzorgd: in de Foodhallen kun je terecht voor (h)eerlijke hapjes en drankjes.

Wil jij ook dolgraag naar de Margriet Winterfair? Dat kan! Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl. Een regulier ticket kost € 15,95 en daarnaast kun je ook VIP-tickets en arrangementen kopen. Zo kun je extra lang genieten van de Margriet Winterfair en het tijdschrift zelf.

Trommel je moeder, zussen, oma’s, tantes, buurvrouwen en vriendinnen op en reis af naar Utrecht om samen te genieten van workshops, good food, mooie shoppingstands en winterse sferen. Wij wensen je heel veel plezier op de Margriet Winterfair!

Geplaatst op 13 november 2015

Delen via:

Naomi

Over Naomi

Het schrijven van een tekst is een bijzonder vak apart, maar Naomi weet altijd hoe ze de juiste toon moet raken. Met haar krachtige teksten informeert deze stralende onderwijzeres jou over de leukste onderwerpen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Yvonne van Gennip (60)Schaatsster die 3x goud won op de Olympische SpelenYvonne van Gennip
    • Tim McGraw (57)Amerikaans country-zanger en acteurTim McGraw
    • Paul Teutel sr. (75)Bekend van de reality serie 'American Chopper' op Discovery Channel.Paul Teutel sr.
    Verleden vandaag
    • TMF op TV (1995)De eerste Nederlandse muziekzender TMF begint met uitzenden.TMF op TV
    • Dag van de Arbeid (2011)Wereldwijd wordt op deze dag de jaarlijkse Dag van de Arbeid gevierd.Dag van de Arbeid
    Spreuk van de dag

    Als het regent in mei, is april voorbij...

    Website van de dag
    Tweakers.net screenshot
    Tweakers.netInformatieve nieuwssite op het gebied van informatica, internet, elektronica, games en prijsvergelijking.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven