Blog

1DayFly overgenomen door Outspot

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 8/2/2019

8
feb

Goed nieuws voor fans van 1DayFly: de dagaanbiedingenwebsite heeft een nieuwe eigenaar. Belgische collega Outspot heeft het bedrijf gekocht. Verwacht wordt dat de website snel weer actief is.

Aanbiedingenwebsite 1DayFly.com wordt verkocht aan Confinity N.V., beter bekend onder de handelsnaam Outspot. De ‘flashdealsite’ is actief in zeven landen en werd in 2008 opgericht.

Volgens curator Martijn Vermeeren waren 35 partijen geïnteresseerd in een overname, waarvan 12 uiteindelijk concreet werden. De 9 personeelsleden van 1DayFly.com zijn van de doorstart op de hoogte gebracht. Zij kunnen op openstaande vacatures bij Outspot solliciteren. Outspot onderzoekt of er mogelijkheden zijn om daadwerkelijk gedupeerde klanten te compenseren.

Geplaatst op 8 februari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Hendrik P. Berlage (1856 - 1934)Nederlands architect en stedenbouwkundigeHendrik P. Berlage
  • Robert Mugabe (95)Voormalig staatshoofd van ZimbabweRobert Mugabe
  • Tiziano Ferro (39)Italiaanse zangerTiziano Ferro
  Verleden vandaag
  • Demonstratie eerste polaroidcamera (1947)De natuurkundige Edwin Land demonstreert de eerste Polaroid camera, die na het maken van een opname meteen een fotoafdruk maakt.Demonstratie eerste polaroidcamera
  • 13e Elfstedentocht (1985)De dertiende Elfstedentocht worden geschaatst. Evert van Benthem wint bij de heren, Lenie van der Hoorn bij de vrouwen.13e Elfstedentocht
  Spreuk van de dag

  Wie het laatst lacht, snapt de grap niet.

  Website van de dag
  Bebsy.nl screenshot
  Bebsy.nlOp deze website word je dagelijks getrakteerd op diverse uitjes voor spotprijzen. Lekker voordelig op pad!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven