Blog

24 uur met.. de redactie van JouwAanbieding!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 19/10/2017

19
okt

De afgelopen dagen hebben we je iedere dag verteld over alle ins- en outs van dagaanbiedingen en de hoogtepunten van 10 jaar JouwAanbieding. Ben je ondertussen nieuwsgierig naar hoe het er dagelijks op onze redactie aan toe gaat? In dit blogbericht geven we je graag 24 uur lang een kijkje achter de schermen.

De redactie van JouwAanbieding is 24 uur per dag actief bezig met het checken van alle dagaanbiedingen, het spotten van nieuwe deals en het zoeken van de beste kortingscodes. Dit gebeurt 365 dagen per jaar, dus ook op feestdagen! Op twee momenten per dag komen er nieuwe daily deals binnen die handmatig worden gecontroleerd door redactieleden van JouwAanbieding. Om 12.00 uur 's middags wordt dit vanuit Nederland gedaan, om 0.00 uur 's nachts wordt er vanuit Amerika nauwlettend naar alle deals gekeken. Dit is vanwege het tijdsverschil erg gunstig. Als het bij ons middernacht is, is het bij onze collega's in Amerika namelijk middag. Hoe een hele dag er op de JouwAanbieding redactie uit ziet? Lees snel verder!

0.00 uur

Bij JouwAanbieding begint de dag om 0.00 uur. Onze redactieleden zijn niet op kantoor aanwezig, maar er wordt wel degelijk gewerkt! Onze collega's in de Verenigde Staten zijn vanwege het tijdsverschil in de middag druk bezig met het verwerken van alle nieuwe aanbiedingen die om 0.00 uur door een groot aantal dagshops online worden gezet. Met behulp van een geautomatiseerd systeem kunnen alle nieuwe deals worden opgehaald en op JouwAanbieding worden doorgeplaatst. Voordat dit gebeurt worden alle deals eerst handmatig gecontroleerd op eventuele spel- en prijsfouten. Zo weet je zeker dat de aanbiedingen op JouwAanbieding altijd up-to-date zijn! We kunnen vrijwel dagelijks uit de statistieken concluderen dat een groot deel van de koopjesjagers voor het slapengaan nog even de nieuwe deals checkt.

03.00 uur

Om 03.00 uur zit het werk van onze Amerikaanse collega's er op. Er wordt voor een laatste keer een extra controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alle aanbiedingen kloppen en of er in de tussentijd geen wijzigingen zijn doorgevoerd door de verschillende dagshops. We zien in de bezoekersstatistieken dat al onze bezoekers heerlijk op één oor liggen, op een enkele nachtbraker na natuurlijk!

08.30 uur

De eerste redactieleden van JouwAanbieding druppelen binnen op het hoofdkantoor in Den Bosch. We zitten in het pand van Promodeals, het moederbedrijf van JouwAanbieding. De koffiemachine staat lekker te pruttelen en na een welkome cafeïne-boost kruipen we achter onze computers. De content managers duiken direct op de nieuwe aanbiedingen. Welke deals zijn er vannacht online geplaatst? Welke topdeal moeten we extra uitlichten op onze social media kanalen en in onze nieuwsbrief? Ook worden eventuele Goedkopere Alternatieven goedgekeurd, nemen we contact op met dagshops waarbij het uitlezen van de nieuwe dagaanbieding mis is gegaan en beantwoorden we openstaande e-mails met vragen van onze bezoekers. Ook speuren we het web af naar nieuwe kortingscodes van populaire webwinkels, die vervolgens direct worden doorgeplaatst op JouwAanbieding. Onze grafisch ontwerper gaat aan de slag met het maken van aantrekkelijke actiebanners en het verbeteren van de productafbeeldingen bij alle deals.

 

11.00 uur

Help, er gaat iets mis! We worden gebeld door een adverteerder die heeft opgemerkt dat JouwAanbieding uit de lucht is. Een van onze programmeurs wordt direct geattendeerd op dit technische probleem. Hij heeft de bug al snel gevonden; door een wijziging bij de hostingpartij is de server niet bereikbaar. Binnen enkele minuten is het probleem opgelost en kan het koopjesjagen ongestoord verder gaan. Gelukkig gebeuren dit soort incidenten niet vaak en is JouwAanbieding vrijwel 100% van de tijd online!

12.00 uur

Een luid alarm gaat af in het JouwAanbieding kantoor, maar iedereen blijft rustig zitten. Het is namelijk geen brandalarm maar het signaal voor de aanbiedingenupdate van 12.00 uur! Net als om 0.00 uur 's nachts worden alle nieuwe aanbiedingen aandachtig bekeken en waar nodig aangepast. Ondertussen wordt er nog even een nieuwe kop koffie ingeschonken!

13.00 uur

Lunchtijd! De JouwAanbieding redactie eet gezamenlijk een broodje, salade of soep tijdens de lunchpauze in onze kleurrijke kantine!

14.00 uur

De lunchpauze is inmiddels afgelopen en je merkt dat er druk wordt gewerkt op de redactie. In opperste concentratie wordt er door de content managers gewerkt aan nieuwe pagina's, het schrijven van blogberichten en het vergroten van de bekendheid van JouwAanbieding. Programmeurs typen driftig code voor een nieuwe functionaliteit zoals het Goedkoper Alternatief of het Deal Alarm. De grafisch ontwerper heeft de banners af voor de adverteerder die morgen in de schijnwerpers staat. Hopelijk zorgt deze actie voor extra veel verkeer op JouwAanbieding!

17.00 uur

Na een productieve middag wordt de dag langzaam afgesloten. Er wordt nog een keer goed gekeken naar alle aanbiedingen en de openstaande e-mails die 's-middags zijn binnengekomen worden behandeld. Ook duiken we nog even in de statistieken. Hoeveel verkopen zijn er gerealiseerd? Hoe vaak is de dagelijkse nieuwsbrief geopend? Wanneer er bepaalde aandachtspunten zijn, worden deze alvast gecommuniceerd aan de avondploeg in Amerika.

18.00 uur

De deur van ons kantoor in 's-Hertogenbosch wordt dicht getrokken, maar de dag is nog niet voorbij!

21.00 uur

Er komt een spoed-melding binnen op de smartphones van alle JouwAanbieding medewerkers. Een aanbieding is uitverkocht, maar dit wordt nog niet weergegeven op JouwAanbieding. Gelukkig zit er thuis iemand met zijn laptop op de bank zodat dit snel kan worden aangepast.

23.30 uur

De dag is bijna voorbij. In Amerika worden de computers opgestart en maken onze collega's zich klaar voor een nieuwe aanbiedingenupdate!

Geplaatst op 19 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Marc Klein Essink (64)Nederlandse acteur en televisiepresentator.Marc Klein Essink
    • Rudolf Diesel (1858 - 1913)Duitse uitvinder van de verbrandingsmotorRudolf Diesel
    • Queen Latifah (54)Amerikaanse rapper en actriceQueen Latifah
    Verleden vandaag
    • Mummie gevonden (1989)In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.Mummie gevonden
    • AFC Ajax wordt opgericht (1900)AFC Ajax, professionele voetbalclub uit Amsterdam, wordt opgerichtAFC Ajax wordt opgericht
    Spreuk van de dag

    Vraag niet hoe het kan... Geniet er gewoon van!

    Website van de dag
    PostNL.nl screenshot
    PostNL.nlPakketje of post versturen? Op PostNL.nl vind je alles wat je moet weten of verstuur je direct een kaartje!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven