Blog

27 & 28 februari: 1.000 superdeals scoren tijdens de iBOOD Hunt!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 26/2/2018

26
feb

Is jouw salaris pas gestort? Kom dat even goed uit! Morgen begint namelijk de iBOOD Hunt: dé online koopjesjacht waarbij je extreme kortingen kan scoren op elektronica, wonen, sport en veel meer. Naast een volle bankrekening is er nog een voorwaarde om te kunnen profiteren van de 1.000 superdeals die tijdens de Hunt voorbij komen; je moet snel genoeg zijn! De voorraad is zeer beperkt en de deals komen in razendsnel tempo voorbij. Deze editie van de iBOOD Hunt duurt 48 uur, van 27 februari 0.00 uur t/m 28 februari 23.59 uur.

iBOOD Hunt koopjesjacht

De iBOOD Hunt staat weer op de planning! Van dinsdag 27 februari t/m woensdag 28 februari komen er meer dan 1.000 deals voorbij op iBOOD.com. Benieuwd wat jij van deze Hunt kan verwachten? Naast 1.000 superdeals, kortingen tot 80% en een tikkende klok heeft iBOOD het volgende voor je in petto:

Happy Hour!

Zorg dat je er bij bent: Hunt Happy Hour! iBOOD deelt tijdens Happy Hour geen gratis drankjes uit, maar trakteert wel op gratis verzending! De populaire dagshop trapt deze editie van de Hunt meteen af met een uur gratis verzending (van 0.00 tot 1.00 uur 's nachts).

iBOOD Hunt happy hour

iBOOD Box verrassingsdoos

De iBOOD Box is voor velen het hoogtepunt van de Hunt. Wanneer jij deze verrassingsdoos op de kop weet te tikken, ontvang je een iBOOD-box tot de nok toe gevuld met producten bij elkaar veel meer waarde hebben dan dat jij voor de doos betaalt. Er zijn online meerdere video's te vinden van blije klanten die hun iBOOD Box voor de camera openmaken. Een waar feest voor koopjesjagers!

iBOOD Box verrassingsdoos

Hunt Flashsales

Naast de 1.000 deals die iBOOD voor je klaar heeft staan kun je gedurende de Hunt profiteren van Hunt Flashsales. Dit zijn losse verkopen van superkoopjes en meepakkers. Ook verkoopt iBOOD aanbiedingen waar je net iets langer over wil nadenken via de Flashsales. De samensteling van deze bonus-verkoop wijzigt regelmatig. Zorg er dan ook voor dat je ook deze aanbiedingen gedurende de Hunt meerdere keren checkt!

Geplaatst op 26 februari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • DJ Jazzy Jeff (57)Amerikaanse hiphop artiest en producerDJ Jazzy Jeff
  • Wendy van Dijk (51)Nederlandse presentatrice, bekend van o.a. 'Ushi en van Dijk'Wendy van Dijk
  • Linda Blair (51)Amerikaanse actriceLinda Blair
  Verleden vandaag
  • Introductie Apple Mac (1984)De Apple Macintosh wordt tijdens de Amerikaanse Superbowl geïntroduceerd met een reclamespot.Introductie Apple Mac
  • Noord-Amerika besneeuwd (1982)Op deze dag was maar liefst driekwart van Noord Amerika bedekt met een dikke laag sneeuw.Noord-Amerika besneeuwd
  Spreuk van de dag

  Ook kale mensen vliegen elkaar weleens in de haren.

  Website van de dag
  Expert.nl screenshot
  Expert.nlExpert is één van de grootste én langste aanbieders van elektronica en huishoudproducten in Nederland.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven