Blog

4 tips om te besparen op je belkosten!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Besparen
Geplaatst op: 2/10/2015

2
okt

Aan het eind van de maand een torenhoge telefoonrekening in de brievenbus is iets waar niemand op zit te wachten. Je wilt natuurlijk altijd online en bereikbaar zijn, maar als je even niet goed op let zit je soms onverwacht met extra kosten te kijken. Telefoonabonnement.nl zet een paar tips op een rij om te besparen op je belkosten.

Het leven is al duur genoeg, dus waarom zou je teveel betalen voor je telefoonrekening? De redactie van de telecomvergelijkingssite Telefoonabonnement.nl heeft een aantal tips voor de bezoekers van JouwAanbieding opgeschreven waarmee je veel geld kunt besparen op je mobiele kosten:

Tip 1: Kies voor een grotere bundel

Het klinkt misschien vreemd, maar om uiteindelijk te besparen op je belkosten is het verstandig om een ruime bundel te kiezen voor bellen en mobiel internet. Bellen en internetten buiten je bundel is veel duurder dan binnen je bundel. En aangezien het vaak lastig is om binnen je bundel te blijven raden wij iedereen aan om hun abonnement wat ruimer te maken dan je in eerste instantie dacht. Uiteindelijk zal je merken dat je voordeliger uit bent dan wanneer je voor een goedkoper abonnement zou kiezen.

Tip 2: Kies voor een flexibel abonnement

Tegenwoordig bieden veel providers de mogelijkheid om maandelijks je bundel naar boven en beneden aan te passen. Ben je een maand op vakantie? Dan kan je bijvoorbeeld je belbundel naar beneden schroeven en ervoor kiezen om een buitenlandse databundel aan te schaffen. Zo pas je je bundel eenvoudig aan je persoonlijke situatie aan en voorkom je bellen en internetten buiten je bundel.

Tip 3: Kies voor een 2-jarig abonnement

Bij het afsluiten van een abonnement kan je kiezen voor een 1-jarig contract en een 2-jarig contract. Door te kiezen voor een 2-jarig contract kan je flink op je maandelijkse kosten besparen. Providers hebben vrijwel altijd aanbiedingen bij hun abonnementen lopen en deze gelden meestal alleen als je een 2-jarig abonnement afsluit. Tegenwoordig kunnen alle mobieltjes makkelijk twee jaar mee, dus waarom zou je je telefoon ieder jaar willen vervangen?

Tip 4: Kies voor een SIM-only abonnement

De 4e en misschien wel belangrijkste tip: Bespaar geld met een SIM-only abonnement. Heb je al een telefoon die voldoet aan je eisen en wil je veel geld besparen op je maandelijkse lasten? Kijk dan eens naar de vele voordelen van een SIM-only abonnement. Bij een SIM-only abonnement ontvang je alleen een losse simkaart. Deze stop je in je telefoon en daardoor kan je bellen. Kies je voor een abonnement in combinatie met een telefoon, dan worden de kosten van je toestel in je abonnementskosten mee berekend. Deze kosten vervallen bij een SIM-only waardoor je al snel tientallen euro’s per maand bespaart.

Geplaatst op 2 oktober 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Wim Sonneveld (1917 - 1974)Nederlandse cabaretierWim Sonneveld
  • Fabien Barthez (51)Franse oud-doelmanFabien Barthez
  • Ray Slijngaard (51)Nederlandse rapper (2 Unlimited)Ray Slijngaard
  Verleden vandaag
  • Beatrix en Claus verloven zich (1965)Prinses Beatrix verlooft zich met de Duitse diplomaat Claus van Amsberg. In maart een jaar later trouwen zij.Beatrix en Claus verloven zich
  • 1e satelliet telefoongesprek (1965)Amerika en Europa houden het eerste commerciele telefoongesprek via een kunstmaan, ofwel satelliet.1e satelliet telefoongesprek
  Spreuk van de dag

  Een ICTer die zijn griepvirus verspreid, is nooit grappig.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven