Blog

Amazon Prime Day 2017 in aantocht

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 30/6/2017

30
jun

Een van de grootste internationale online shopping events van het jaar staat weer voor de deur. Amazon Prime Day vindt dit jaar plaats op 10 juli 2017. Prime Day biedt honderden exclusieve aanbiedingen, kortingen en speciale deals voor Prime leden van Amazon. Ook vanuit Nederland kun je als Prime-member van de spectaculaire aanbiedingen profiteren!

Prime Day 2017

Prime Day staat weer voor de deur. Het grote internationale shopping evenement van Amazon begint op 10 juli 2017 om 18.00 uur. om De koopjesjacht duurt dit jaar niet 24, maar 30 uur. Amazon riep Prime Day 2 jaar geleden in het leven als tegenhanger van de populaire Black Friday uitverkoop, een dag waarop je vooral in Amerika je hart kan ophalen bij te gekke aanbiedingen en stuntdeals. Ook de 3e editie van Amazon Prime Day belooft weer spectaculair te worden; Amazon geeft aan duizenden topdeals klaar te hebben staan voor haar Prime-leden in 13 verschillende landen.

Prime lidmaatschap

De aanbiedingen die tijdens het shopping evenement van Amazon worden gepresenteerd zijn exclusief beschikbaar voor Amazon Prime leden. Vanuit Nederland kun je je aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kost het abonnement 8,99 euro per maand, wat op elk moment opzegbaar is. Als Amazon Prime lid profiteer je o.a. van gratis premium-verzending en toegang tot Prime Reading; de uitgebreide database van e-books en e-magazines van Amazon. Ook kun je gebruiken maken van Prime Video, Prime Music en Prime Photos. Het grootste voordeel van een abonnement is uiteraard toegang tot alle Amazon Prime Day deals!

Bestellen vanuit Nederland

Je vraag je misschien af of je vanuit Nederland überhaupt kan shoppen in de webshop van Amazon. Het antwoord is 'Ja!'. Let er wel op dat je Amazon.de bezoekt in plaats van Amazon.com zodat je alleen producten te zien krijgt die in Nederland kunnen worden geleverd. Je hebt hier geen Duitse talenknobbel voor nodig, Amazon.de is namelijk ook in het Nederlands te bezoeken. Bij bestellingen vanaf 29 euro betaal je geen verzendkosten, als Amazon Prime lid is verzending naar Nederland gratis.

Shoppen maar!

Wil jij profiteren van de duizenden Amazon Prime deals? Meld je aan voor een Prime abonnement en zorg dat je op 10 juli klaar zit met je creditcard in de aanslag!

Geplaatst op 30 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Sven Kramer (38)Nederlandse schaatserSven Kramer
    • Rolf Wouters (61)Nederlandse presentatorRolf Wouters
    • Michael Moore (70)Geengageerde schrijver/tv/filmmaker uit de Verenigde Staten.Michael Moore
    Verleden vandaag
    • PSV landskampioen (2005)PSV wordt voor de 18e keer landskampioen voetbal.PSV landskampioen
    • Wereldboekendag (2011)Op 23 april wordt in meer dan 100 landen de UNESCO Wereldboekendag gevierd.Wereldboekendag
    Spreuk van de dag

    Je hoeft niet snel te zijn, als je maar opschiet.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven