Blog

Amazon start met bezorging pakketjes in auto

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 25/4/2018

25
apr

Gisteren pakte Amazon groots uit met de lancering van Amazon Key In-Car. In 37 verschillende Amerikaanse steden start Amazon met de bezorging van pakketten in de achterbak van auto's. De e-commerce gigant kan bestellingen in de geparkeerde auto's van Prime-leden bezorgen. DHL en Audi hebben eerder een vergelijkbaar experiment uitgevoerd in München, maar Amazon start nu als eerst op grote schaal met deze innovatieve manier van bezorgen.

Amazon Key-In-Car

Amerikaanse Amazon Prime-leden kunnen vanaf deze week gebruik maken van een bijzondere, nieuwe bezorgdienst. De webgigant lanceerde gisteren Amazon Key-In-Car, de bezorgmethode waarbij bestellingen worden bezorgd in de achterbak van je auto. De dienst werkt voorlopig alleen met nieuwe modellen van de automerken Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac en Volvo. Het is hierbij belangrijk dat je al gebruik maakt van OnStar of Volvo On Call, een speciale techniek waarmee de kofferruimte kan worden geopend. In onderstaande video laat Amazon alvast wat eerste tevreden klanten van de Key In-Car bezorgdienst zien:

Bezorging in je geparkeerde auto

Amazon Key In-Car werkt met de speciale Amazon Key app. Via de app kun je aangeven wanneer de bezorger van Amazon het pakket in je auto kan afleveren. Dit kan bijvoorbeeld op de parkeerplaats van je werk zijn, maar ook gewoon wanneer je auto voor de deur geparkeerd staat. De bezorger heeft geen speciale toegangscode of sleutel nodig; door de techniek die in de nieuwe modellen auto's is verwerkt te koppelen met de app, kan Amazon de auto eenmalig openen en na bezorging direct weer sluiten. Amazon Key In-Car is een aanvulling op de bezorgdienst Amazon Key, waarbij je als klant een bezorger toegang kan geven tot je huis om pakketten af te leveren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale beveiligingscamera en slim slot.

Geplaatst op 25 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (45)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (58)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (79)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven