Blog

Apple iPhone 7 en 7 Plus; nu als pre-order verkrijgbaar!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Mobiel
Geplaatst op: 9/9/2016

9
sep

Sinds vrijdagochtend 09:00 uur is het in Nederland mogelijk om de nieuwe Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus te bestellen. Wanneer je nu een pre-order plaatst, heb je het nieuwe toestel al volgende week in huis. Er heerst momenteel topdrukte bij alle telefoonproviders in ons land. Wil je de nieuwe iPhone 7 of dacht je al aan overstappen? Verdiep je dan eens goed in de verschillende iPhone 7 deals!

Wil jij als een van de eerste over de nieuwste iPhone beschikken? Wanneer je nu een pre-order plaatst, heb je het toestel razendsnel in huis. De Nederlandse telefoonproviders staan klaar om je te overtuigen van hun scherpe abonnementsprijzen in combinatie met de nieuwe iPhone. Verdiep je goed in de verschillende prijzen en bundels, zodat jij er uiteindelijk het meest van profiteert! JouwAanbieding heeft enkele aanbieders van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus onder elkaar gezet.

» iPhone 7 KPN abonnement

Wil je weten welke prijzen KPN hanteert voor een los toestel of abonnement in combinatie met de nieuwe iPhone? Check dan o.a. de abonnementen met bel- en databundel geldig binnen de EU. Wanneer je al klant bent bij KPN profiteer je van extra voordeel.

» iPhone 7 Vodafone abonnement

Ook op de website van Vodafone kun je een pre-order plaatsen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. In combinatie met een abonnement heb je al een 32 GB variant voor 22,- per maand. Let wel op eventuele aansluitkosten en bijbetaling voor het toestel.

» iPhone 7 T-mobile abonnement

De nieuwste iPhone is in 5 kleuren beschikbaar. De nieuwe kleur 'Piano Black' kun je echter alleen kiezen bij een 128 GB variant van de iPhone 7 en 7 Plus. Uiteraard heeft ook T-Mobile deze toestellen als pre-order beschikbaar.

» iPhone 7 Tele2 abonnement

Dankzij de Belrevolutie van Tele2 is deze telefoonprovider het afgelopen jaar in staat geweest zeer scherpe prijzen op mobiele telefonie aan te bieden. Is dat bij het de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook het geval? Check de prijzen en abonnementsopties op de website van Tele2 om voor jezelf de beste deal te regelen.

Geplaatst op 9 september 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Duffy (40)Welsh zangeresDuffy
  • Mark 'Oh (54)Duitse danceproducerMark 'Oh
  • Selma Blair (52)Amerikaanse actriceSelma Blair
  Verleden vandaag
  • Vrijspraak Geert Wilders (2011)Geert Wilders wordt in de rechtszaak omtrent belediging van de Islam vrijgesproken. Diverse media en de film Fitna waren de oorzaak.Vrijspraak Geert Wilders
  • Geboorte 1e Belgische IVF baby (1983)De eerste baby die in Belgie door middel van reageerbuisbevruchting is ontstaan, wordt geboren.Geboorte 1e Belgische IVF baby
  Spreuk van de dag

  Ik geloof niet in bijgeloof, dat brengt ongeluk.

  Website van de dag
  Koffiestore.nl screenshot
  Koffiestore.nlHier vind je alle soorten en maten in koffie apparaten. KoffieDiscounter.nl verzorgt regelmatig een Weekendknaller.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven