Blog

Back 2 Business met Groupdeal.nl!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 16/8/2016

16
aug

De vakanties zijn bijna voorbij en dat betekent dat voor iedereen het drukke leven weer gaat beginnen. GroupDeal.nl houdt daarom van 16 t/m 22 augustus een Back 2 Business sale. Van laptops tot fietsen en van rugzakken tot bureaustoelen: dankzij Groupdeal wordt het een fantastisch begin van een nieuw school- of werkjaar!

Back 2 Business

Na weken vol vrije tijd is na de zomervakantie het vaak behoorlijk lastig om weer aan het werk te gaan. Ook staan er weinig studenten te trappelen om weer de boeken in te duiken. Toch is het begin van een nieuw school- of werkjaar een mooi moment. Je kan weer met frisse moed aan een nieuw project of semester beginnen. Groupdeal.nl maakt het je nog makkelijker; met voordelige Back 2 Business deals ga jij fluitend aan de gang!

Divers aanbod

Van laptop tot fiets en van rugzak tot USB-stick, check snel alle Groupdeal Back 2 Business deals. Het aanbod geldt tot en met 22 augustus 2016.

Geplaatst op 16 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • James Morrison (36)Engels zangerJames Morrison
  • Phil Taylor (60)Engelse darterPhil Taylor
  • Jörgen Raymann (54)Nederlands stand-upcomedian en tv-presentatorJörgen Raymann
  Verleden vandaag
  • South Park op TV (1997)De eerste aflevering van de animatieserie South Park wordt uitgezonden op het Amerikaanse Comedy Central.South Park op TV
  • Talpa van start (2005)De tv-zender Talpa van televisieproducent John de Mol gaat van start.Talpa van start
  Spreuk van de dag

  De wijze denkt het, de dronkaard zegt het.

  Website van de dag
  AllthatBags.nl screenshot
  AllthatBags.nlDeze webwinkel biedt je een uitgebreid assortiment aan stijlvolle damestassen van zeer goede kwaliteit.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven