Blog

Back to School met Bruna!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 9/8/2016

9
aug

Het is weer bijna weer zover; de eerste schooldag! Over een kleine 2 weken kruipen scholieren en studenten in Midden-Nederland weer de schoolbanken in. De overige regio's volgen daarna snel. Na een vakantie vol vrije tijd en plezier is een eerste schooldag vaak even doorbijten. Het leuke aanbod schoolspullen van Bruna fleurt het nieuwe schooljaar op!

Bruna schoolspullen

Op Bruna.nl en in de Bruna winkels kun je voor het schooljaar 2016-2017 wederom terecht voor een uitgebreid aanbod van gave schoolspullen. De winkel biedt voor ieder wat wils; van stoere Autoweek agenda's tot opvallend Oilily kaftpapier. De 'HiSchool' sectie van Bruna is de plek voor al je broodnodige schoolspullen!

Back to school!?

Het einde van de zomervakantie staat altijd weer sneller voor de deur dan je denkt. Door alle leuke evenementen, uitstapjes en vakanties vliegen 6 weken namelijk zo voorbij! Op onderstaande data moeten de scholieren in alle regio's van Nederland weer aan de slag:

BasisonderwijsEerste schooldag
Noord29 augustus 2016
Midden22 augustus 2016
Zuid5 september 2016
Voortgezet onderwijsEerste schooldag
Noord29 augustus 2016
Midden22 augustus 2016
Zuid5 september 2016

De laatste week

Ook al loopt de zomervakantie bijna ten einde en is het tijd om schoolspullen aan te schaffen, betekent dat niet dat je de laatste vrije dagen niet optimaal kan benutten. Check voor een last-minute dagje uit eens de leuke uitstapjes van Actievandedag en Socialdeal, waarmee je flink kan besparen!

Geplaatst op 9 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Estée Lauder (1906 - 2004)Oprichtster van het Amerikaanse cosmeticabedrijf 'Estee Lauder'.Estée Lauder
  • Carry Slee (73)Nederlandse kinderboekenschrijfster. Enkele boeken zijn verfilmd.Carry Slee
  • Pamela Anderson (55)Amerikaanse actrice en Playmate. Werd bekend de serie 'Baywatch'.Pamela Anderson
  Verleden vandaag
  • Invoering rookverbod horeca (2008)Het algemeen rookverbod wordt ingevoerd in de Nederlandse horeca.Invoering rookverbod horeca
  • Eerste Sony walkman (1979)Elektronicafabrikant Sony lanceert het eerste, op batterijen werkende, apparaat dat cassettes kan afspelen: de Walkman.Eerste Sony walkman
  Spreuk van de dag

  Wie wil, zoekt een mogelijkheid. Wie niet wil, zoekt een reden.

  Website van de dag
  Dagaanbieding.net screenshot
  Dagaanbieding.netEen leuk actueel aanbiedingenoverzicht. Iedere 24 uur worden de acties volledig vernieuwd.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven