Blog

Bestellen Neckermann.com niet langer mogelijk

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 26/9/2019

26
sep

Het is niet langer mogelijk een bestelling te plaatsen op webshop Neckermann.com. In verband met 'technische en organisatorische' problemen neemt de online discounter geen bestellingen meer aan.

Al maanden komen er klachten binnen over Neckermann.com bij de Consumentenbond. De minstens vijfhonderd klachten gaan over bestellingen die niet of gedeeltelijk worden geleverd, het lang wachten op terugbetalingen en een klantenservice die telefonisch onbereikbaar is. Een woordvoerder van Neckermann liet aan het AD weten dat er inderdaad problemen waren wegens onderbezetting en een leverancier die te laat leverde. Ook kreeg de shop zo veel orders binnen dat er een achterstand ontstond.

Problemen 

Volgens E-merce.nl waren er tal van problemen bij het bedrijf. Zo werden de in 2016 geopende fysieke winkels datzelfde jaar weer gesloten en was er een juridische strijd tussen de aandeelhouders, de investeringsmaatschappij Axivate en de eigenaren, vertelt het nieuwsplatform. Volgens onderzoek van onder meer het FD rommelt het bij Readen Retail, de houdstermaatschappij van de webwinkel. Zo wordt er al jaren geen jaarrekening gedeponeerd en werd er in 2017 een inval gedaan door de FIOD. De directie werd verdacht van het witwassen van €5 miljoen. Bij de inval werden ook bedrijfspanden in Hilversum, Almere, Drachten, Loosdrecht en Lunteren doorzocht, en werden zes verdachten aangehouden.

Geplaatst op 26 september 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Henk Westbroek (68)Nederlandse zanger, liedjesschrijver, producerHenk Westbroek
  • Peter André (47)Britse zangerPeter André
  • Tim Oliehoek (41)Nederlands film- en televisieregisseurTim Oliehoek
  Verleden vandaag
  • Presentatie eerste webbrowser (1991)Tim Berners-Lee, de bedenker van het World Wide Web (WWW) presenteert Nexus, de eerste webbrowser.Presentatie eerste webbrowser
  • Pijpleiding Rotterdam-Ruhrgebied (1960)Een pijpleiding die loopt van Rotterdam tot aan het Duitse Ruhrgebied wordt in gebruik genomen voor het transport van ruwe aardolie.Pijpleiding Rotterdam-Ruhrgebied
  Spreuk van de dag

  Het toppunt van klungelig: struikelen over draadloos internet.

  Website van de dag
  FreshCotton.com screenshot
  FreshCotton.comDeze online kledingwinkel is de nummer 1 in online mannen lifestyle stores. Er zijn ook diverse shop-in-shops.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven